Brøndby IF mod AaB i 3F Superliga runde 25 – optakt, odds og spilfiduser

Med begge hold på jagt efter en placering i top fire, kæmpes der om vigtige point, når Brøndby IF tager imod AaB på torsdag.

Brøndby IF er placeret som nummer 4 i tabellen med 40 point efter 24 kampe. AaB ligger på en placering som nummer 3 i stillingen med 41 point ovenpå deres 24 opgør.

Motivationen bør være på plads hos Brøndby IF, som kan overhale AaB i stillingen på torsdag med en sejr. Det vil gæsterne selvfølgelig være lige så motiverede for at forhindre, så en spændende duel bør være i vente på Brøndby Stadion.

Det er ikke sådan, at Brøndby IF ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 10 mål i de foregående 10 opgør, hvilket svarer til 1 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 10 mål imod, et gennemsnit på 1 pr. kamp med 4 clean sheets undervejs.

AaB kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.7 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel på torsdag. De lavede selv 17 garn i takt med, at de måtte finde sig i 12 mål imod. Det giver et snit på 1.2 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 4 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Brøndby IF v AaB.

Form Brøndby IF mod AaB

Brøndby IF håber på frisk start.

Brøndby IF har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 3-0 af AaB, før Randers FC satte sig igennem med 1-0. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Silkeborg IF, der satte sig igennem med 3-0.

AaB fortsætter pointhøsten.

AaB har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Brøndby IF med 3-0. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 0-1 mod F.C. København. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 3-0 over Randers FC.

Brøndby IF v AaB Indbyrdes historik

AaB tog sig af alle tre point i deres foregående duel mod deres næste modstander, som de besejrede 3-0 tilbage i marts 2022 i 3F Superliga. Brøndby IF går ind til opgøret med en historik mod AaB, der siger 3-2-5 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. Af de seneste 10 kampe mellem Brøndby IF og AaB kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 7 gange. Desuden scorede begge hold mål i 7 af disse 10 møder.

Stilling i 3F Superliga

Tabellen i 3F Superliga giver os et overblik over, hvordan Brøndby IF og AaB hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 25. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på torsdag på Brøndby Stadion i vente.

Brøndby IF mod AaB – Hold øje med…

Louka Prip har gang i en stærk sæson med 11 kasser i alle turneringer indtil videre. Han hakkede 4kugler i kassen i hans seneste seks kampe, hvorfor AaB krydser fingre for, at han tager formen med, når de besøger Brøndby IF den kommende torsdag. Det virker i hvert fald ikke som en tosset idé at holde øje med Louka Prip på oddset til komme på tavlen igen.