Brøndby IF mod AGF i 3F Superliga runde 21 – optakt, odds og spilfiduser

Brøndby IF har fordel af hjemmebane på Brøndby Stadion, når AGF kommer forbi på søndag til et opgør i 3F Superliga.

Som nummer 3 har Brøndby IF formået at skrabe 39 point sammen for 20 kampe. Med 24 point har AGF for 20 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 7 i 3F Superliga.

AGF går ind til kampen mod Brøndby IF på søndag med håbet om at hale ind på de foranliggende i tabellen i 3F Superliga. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Brøndby IF har før opgøret den kommende søndag et anstændigt gennemsnit på 1.6 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 16 mål samtidig med, at de indkasserede 6 mål. Det kaster et gennemsnit på 0.6 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 5 gange.

AGF vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 13 gange i deres seneste 10 opgør, eller 1.3 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 15 mål i e kampe, lig med et snit på 1.5 pr. kamp. De holdt målet rent 3 gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for Brøndby IF v AGF.

 • Brøndby IF scorede i 16 af deres seneste 18 hjemmekampe
 • Der er scoret imod Brøndby IF i 12 af de seneste 14 hjemmekampe
 • Brøndby IF vandt deres seneste 3 kampe
 • Brøndby IF har ikke tabt deres seneste 3 kampe
 • Der er ikke scoret imod Brøndby IF i de seneste 3 kampe
 • I 7 af de seneste 9 kampe AGF har spillet, har begge hold scoret
 • AGF har ikke vundet 7 af 8 af deres seneste udekampe
 • Brøndby IF har har ikke tabt i 22 af 24 seneste hjemmekampe mod AGF
 • I de seneste 5 kampe i træk Brøndby IF har spillet mod AGF har begge hold scoret
 • I 8 ud af 10 seneste Brøndby IF kampe mod AGF var antallet af mål under 3.5
 • Brøndby IF har scorede i 10 af de senest 12 kampe mod AGF
 • Brøndby IF har uafgjort i de 3 hjemme seneste kampe i træk mod AGF

Form Brøndby IF mod AGF

Brøndby IF er på rekordjagt.

Brøndby IF er i kongehumør før deres kommende opgave den kommende søndag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev FC Nordsjælland nedlagt 2-0, hvorefter det blev 1-0 mod SønderjyskE. Senest måtte også Silkeborg IF bøje sig i et 1-0 nederlag.

AGF er desperate efter point.

AGF har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe, der ellers startede med en sejr. Mod SønderjyskE satte de sig igennem med 2-3, før Vejle Boldklub viste sig for stærke og sejrede 3-2. Også deres seneste opgave efterlod dem tomhændede, da AGF gik ned 2-3 mod FC Nordsjælland.

Brøndby IF v AGF Indbyrdes historik

Man skulle have spillet uafgjort på oddset, da Brøndby IF senest mødte AGF i 3F Superliga. Ingen af parterne fik det afgørende overtag, hvorfor det endte med en 1-1 pointdeling. Bookmakerne har Brøndby IF som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 2.05, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Brøndby IF 49% chance for at banke AGF. En pointdeling betaler 3.55 i gevinst på oddset, hvor imod AGF udbetaler 3.40 i gevinst på oddset for en sejr. Brøndby IF går ind til opgøret med en historik mod AGF, der siger 3-4-3 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 5 gange i de seneste 10 kampe mellem Brøndby IF og AGF. Begge hold var på tavlen 6 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i 3F Superliga

Tabellen i 3F Superliga giver os et overblik over, hvordan Brøndby IF og AGF hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 21. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende søndag på Brøndby Stadion i vente.

Topscorer i form

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Christian Cappis. Han har vist flaget for Brøndby IF med 3 mål for sæsonen og stod desuden for 1 i de seneste seks kampe i alle turneringer.

AGF har til gengæld forhåbninger om, at Patrick Mortensen kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 5 mål i alle turneringer indtil videre, samt 4 i de seneste seks.