Brøndby IF mod AGF – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er højst sandsynligt en spændende kamp i vente, når Brøndby IF byder AGF op til dans på mandag på Brøndby Stadion stadion.

Brøndby IF går ind til runde 14 som nummer 2 i 3F Superliga tabellen med 28 point på kontoen. Med 13 runder bag dem har AGF samlet 20 point, hvilket giver dem en placering som nummer 6 i stillingen.

Brøndby IF og AGF er tilsyneladende ekstremt påpasselige med at blotte sig for modparten, når de brager sammen. Over halvdelen af deres seneste 10 møder sluttede uafgjort, og hvem siger, der kommer en afgørelse i deres kommende 3F Superliga duel?

Brøndby IF har spandevis af selvtillid, når det kommer til mål inden deres kommende kamp den kommende mandag Deres seneste ti kampe kastede fornemme 2.1 mål af sig pr. kamp, eller sammenlagt 21 garn. De lukkede syv mål ind i samme tidsrum, et snit på 0.7 pr. kamp med clean sheets i seks af dem.

AGF er i øjeblikket anstændige målscorere med 12 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.2 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 12 mål, mens AGF præsterede to “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.2 mål pr. kamp.

Brøndby IF har kun spillet en enkelt gang uafgjort efter 13 kampe, hvori de noterede sig ni sejre og tre nederlag i 3F Superliga. Brøndby IF var på måltavlen i deres seneste 19 i træk.

AGF har indtil videre præsteret fem sejre og fem uafgjorte samt tre nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

  • Brøndby IF scorede i deres seneste 17 kampe
  • 15 af Brøndby IF’s seneste 17 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • Brøndby IF scorede i deres seneste 11 hjemmekampe
  • I 9 af de seneste 11 hjemmekampe Brøndby IF har spillet, har begge hold scoret
  • Brøndby IF vandt 9 af 11 af deres seneste kampe
  • I de seneste 12 AGF udekampe, har summen af mål været under 3.5
  • I de seneste 11 AGF kampe, har summen af mål været under 3.5
  • 10 af AGF’s seneste 12 udekampe havde under 2.5 mål
  • AGF scorede i 16 af deres seneste 18 kampe
  • AGF har ikke tabt 12 af 14 af deres seneste kampe

Form Brøndby IF mod AGF

Brøndby IF er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 2-2 mod Randers FC, før de bankede FC Nordsjælland med 2-1. Senest blev Randers FC nedlagt i en 0-1 sejr. Brøndby IF præsterede flotte fire hjemmesejre af de seneste seks på eget græs i 3F Superliga, mens nul sluttede uafgjort og det blev til to nederlag. De hamrede 12 i kassen selv, mens de lukkede syv mål ind.

AGF er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 1-1 mod F.C. København, før de bankede Lyngby Boldklub med 0-2. Senest blev Randers FC nedlagt i en 2-1 sejr. I deres seneste seks udekampe i 3F Superliga vandt AGF to sejre, mens de spillede tre uafgjort. De led en nederlag, mens de indkasserede fem og scorede otte mål.

Brøndby IF opnåede 12 point fra deres foregående seks kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt fire sejre med 11 mål scoret og otte indkasseret. Af deres seneste fem kampe mod hold fra top seks sikrede AGF sig tre point og nul sejre. De indkasserede ti mål, mens de selv scorede fem gange.

Brøndby IF vs AGF – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Brøndby IF, når de skal i aktion mod AGF.

Nicolai Vallys og Daniel Wass er blandt de to spillere, som mangler for Brøndby IF den kommende mandag.

I værste fald må AGF finde sig i at have fem spillere ude til deres kommende duel i 3F Superliga. Frederik Brandhof og Nicolai Poulsen er ikke tilgængelige for AGF på mandag, da de er røget i karantæneboksen på grund af for mange kort.

Mikkel Duelund, Mads Emil Madsen og Kevin Yakob bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med AGF, når de drager til Brøndby Stadion.

Brøndby IF mod AGF – indbyrdes historik

Brøndby IF er ubesejret mod AGF i de sidste 10 indbyrdes opgør. Brøndby IF vandt 0-3 sidste gang de to rivaler spillede mod hinanden og har helt sikkert planer om at hente tre point igen på mandag. Brøndby IF var i fantastisk form, sidste gang de spillede mod AGF, som fik en lærestreg i en 3-0 sejr til et på dagen flyvende Brøndby IF-hold.

Brøndby IF scorede mindst én gang i de seneste 12 indbyrdes opgør mod AGF i 3F Superliga. I syv af de tidligere ti kampe mellem Brøndby IF og AGF scorede begge hold.

Brøndby IF mod AGF Spiltips

Mathias Kvistgaarden har tre mål i seks 3F Superliga kampe for Brøndby IF, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod AGF. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Tobias Bech, der har banket tre mål ind i 3F Superliga.

Brøndby IF har været rimeligt skræmmende på hjemmebane med otte sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. Det blev også til uafgjort i nul kampe, mens to kastede nederlag af sig. AGF vandt fem af deres foregående 10 kampe på fremmed grund, spillede tre uafgjort og tabte to gange i denne stime. AGF var i stand til at vinde fem af deres seneste 10 udekampe uden at lukke mål ind.

Der blev scoret over 2.5 mål i fem kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Brøndby IF præsterede et gennemsnit på 1.7 mål, mens AGF snittede 1.1 mål i disse. Begge hold scorede syv gange i disse kampe. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i syv af Brøndby IFs seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 2.2 mål i gennemsnit. Over 2.5 blev der scoret i fire af de forrige ti kampe, som AGF spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.4 mål i disse kampe.