Brøndby IF mod AGF – Optakt, Spilfiduser, Odds

AGF er på besøg hos Brøndby IF den kommende søndag til et opgør på Brøndby Stadion som en del af nedrykningsspillet i 3F Superliga. Det er nedrykning og en plads i Europa, der er på spil i denne afgørende del af sæsonen.

Brøndby IF har taget føringen i 3F Superliga efter at have opnået 62 point fra deres første 31 kampe. AGF halter 21 point efter oven på 31 spillede kampe, hvilket indbringer dem en placering som nummer 5 i tabellen.

Brøndby IF og AGF er tilsyneladende ekstremt påpasselige med at blotte sig for modparten, når de brager sammen. Over halvdelen af deres seneste 10 møder sluttede uafgjort, og hvem siger, der kommer en afgørelse i deres kommende 3F Superliga duel?

Brøndby IF har før opgøret den kommende søndag et anstændigt gennemsnit på 1.8 mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 18 mål samtidig med, at de indkasserede 13 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.3 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur to gange.

AGF er i øjeblikket anstændige målscorere med 14 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.4 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 23 mål, mens AGF præsterede en “clean sheets”. De indkasserede i snit 2.3 mål pr. kamp.

Brøndby IF er noteret for 18 sejre, og har desuden spillet otte uafgjorte, ligesom det er blevet til fem nederlag i 3F Superliga i denne sæson. Brøndby IF var på måltavlen i deres seneste 16 i træk.

AGF kigger på ti sejre, samt 11 uafgjorte såvel som ti nederlag i 3F Superliga. AGF indkasserede mindst én kasse i deres seneste 9 kampe.

Vores tip

  • Brøndby IF scorede i deres seneste 26 hjemmekampe
  • Brøndby IF scorede i 42 af deres seneste 44 kampe
  • Brøndby IF scorede i 36 af deres seneste 37 kampe i 3F Superliga
  • Brøndby IF scorede i deres seneste 17 hjemmekampe i 3F Superliga
  • Brøndby IF har ikke tabt 20 af 22 af deres seneste kampe i 3F Superliga
  • AGF scorede i 16 af deres seneste 18 udekampe i 3F Superliga
  • AGF tabte deres seneste 6 kampe
  • AGF var i tabte de seneste 4 kampe i træk involveret i opgør med færre end 1.5 mål
  • AGF har ikke vundet deres seneste 8 kampe i 3F Superliga
  • AGF har i tabte de seneste 3 ude kampe i træk i 3F Superliga, hvori begge hold scorede

Form Brøndby IF mod AGF

Brøndby IF har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 1-3 til F.C. København. De svarede stærkt igen mod FC Nordsjælland, som blev slået 1-0, før de sejrede 0-2 over Silkeborg IF. Brøndby IF havde kikkerten rettet mod at slutte indenfor top seks i denne 3F Superliga sæson. Det kan dog ende med medaljer nu, hvor sæsonafslutningen er nær. Brøndby IF vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til to uafgjorte og en nederlag. De scorede ti mål, men lukkede også syv ind.

AGF har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 2-1 af FC Midtjylland. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 0-1 til Silkeborg IF, for så at svare igen med en 3-2 sejr over F.C. København. Brøndby IF havde kikkerten rettet mod at slutte indenfor top seks i denne 3F Superliga sæson. Det kan dog ende med medaljer nu, hvor sæsonafslutningen er nær. AGF kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort to gange og led tre nederlag. De indkasserede 14 mål og scorede selv otte.

Brøndby IF opnåede 20 point fra deres foregående 12 kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt seks sejre med 16 mål scoret og 16 indkasseret. Af deres seneste 15 kampe mod hold fra top seks sikrede AGF sig 11 point og to sejre. De indkasserede 33 mål, mens de selv scorede 19 gange.

Brøndby IF vs AGF – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Brøndby IF, når de skal i aktion mod AGF.

Jordi Vanlerberghe og Christian Cappis er alle ude af truppen, som Brøndby IF tager imod AGF med på Brøndby Stadion.

AGF ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som den kommende søndag møder Brøndby IF. Mikael Anderson og Nicolai Poulsen har samlet for mange kort sammen og må derfor sidde over i den næste AGF-kamp på grund af karantæne.

Kevin Yakob rejser ikke med AGF til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Brøndby IF mod AGF – indbyrdes historik

AGF har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 15 indbyrdes opgør mod Brøndby IF. Respekten for rivalen vejede i sidste ende tungere end lysten til sejr, da Brøndby IF og AGF senest mødte hinanden i 3F Superliga. En sejr havde lunet godt på begges konto, men kampen mundede ud i 2-2 på Brøndby Stadion. Brøndby IF går til kampen mod AGF med en 4-6-0 statistik for deres seneste ti møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 40%.

AGF scorede i deres seneste 4 opgør mod Brøndby IF i 3F Superliga. Af de seneste ti indbyrdes opgør mellem Brøndby IF og AGF var der gevinst på over 2.5 mål fem gange.

Brøndby IF mod AGF Spiltips

Der er nogle interessante navne på begge hold, hvis man søger efter en målmager. Yuito Suzuki viser rigtig god form med fire mål i seks kampe og Brøndby IF bør bringe ham i spil mod AGF. Sidstnævnte ankommer med Mads Emil Madsen, der stod for tre mål i de seneste seks kampe.

Brøndby IF var i stand til at vinde fem af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort tre gange. De led også to nederlag i denne serie. AGF sejrede i to af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort tre gange og led fem nederlag. Begge hold har været ringe til at holde deres modstander fra scoring i den seneste tid. Brøndby IF holdt kun rent bur i to af deres seneste 10 hjemmekampe, mens AGF præsterede et rent i to af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste ti kampe mellem disse to klubber. Brøndby IF præsterede et gennemsnit på 1.7 mål, mens AGF landede et snit på 1.1 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen syv gange i disse kampene. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af Brøndby IFs seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.8 mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i seks af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.2 mål i disse kampe.