Brøndby IF mod F.C. København – Optakt, Spilfiduser, Odds

Hjemmeholdet Brøndby IF skal på søndag i kamp mod F.C. København på Brøndby Stadion i en kamp i nedrykningsspillet i 3F Superliga. Nedrykning rammer de dårligste hold i denne gruppe, mens det bedste løber med en plads i Europa.

Der har været seriøst med mål, når Brøndby IF har spillet kampe på det seneste. Begge hold scorede nemlig i deres seneste 9 kampe i streg.

Brøndby IF har før opgøret på søndag et anstændigt gennemsnit på to mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 20 mål samtidig med, at de indkasserede 12 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.2 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur en gange.

F.C. København kan fremvise et respektabelt gennemsnit på to scoringer for deres foregående ti kampe, inden deres duel den kommende søndag. De lavede selv 20 garn i takt med, at de måtte finde sig i ti mål imod. Det giver et snit på en pr. kamp, hvori de klarede rent bur fem gange.

Brøndby IF har vundet 16 sejre, mens de har spillet otte uafgjorte og tabte desuden fire kampe i denne sæson i 3F Superliga. Brøndby IF var på måltavlen i deres seneste 13 i træk.

F.C. København kigger på 17 sejre, samt fire uafgjorte såvel som syv nederlag i 3F Superliga. F.C. København bragte sig på måltavlen i deres seneste 8 kampe i træk.

Vores tip

  • Brøndby IF scorede i deres seneste 24 hjemmekampe
  • Brøndby IF har ikke tabt deres seneste 17 kampe i 3F Superliga
  • Brøndby IF scorede i 37 af deres seneste 39 kampe
  • Brøndby IF scorede i 31 af deres seneste 32 kampe i 3F Superliga
  • Brøndby IF scorede i deres seneste 15 hjemmekampe i 3F Superliga
  • F.C. København scorede i 18 af deres seneste 20 kampe
  • F.C. København scorede i 15 af deres seneste 16 udekampe i 3F Superliga
  • F.C. København scorede i 14 af deres seneste 16 kampe i 3F Superliga
  • 10 af F.C. København’s seneste 12 kampe i 3F Superliga havde under 3.5 mål
  • 6 af F.C. København’s seneste 8 kampe havde over 2.5 mål

Form Brøndby IF mod F.C. København

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Brøndby IF i øjeblikket. Mod FC Midtjylland satte de sig igennem i en 2-1 sejr, før de spillede 1-1 mod FC Nordsjælland. I sidste runde gik de dog ned med 3-2 mod FC Midtjylland. Brøndby IF havde kikkerten rettet mod at slutte indenfor top seks i denne 3F Superliga sæson. Det kan dog ende med medaljer nu, hvor sæsonafslutningen er nær. Brøndby IF præsterede flotte fire hjemmesejre af de seneste seks på eget græs i 3F Superliga, mens to sluttede uafgjort og det blev til nul nederlag. De hamrede 13 i kassen selv, mens de lukkede fire mål ind.

F.C. København har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Silkeborg IF nedlagt 2-0, hvorpå AGF blev fejet til side med 3-2. Senest gik formen ud over Silkeborg IF, der blev slået med 0-3. Brøndby IF havde kikkerten rettet mod at slutte indenfor top seks i denne 3F Superliga sæson. Det kan dog ende med medaljer nu, hvor sæsonafslutningen er nær. F.C. København vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede en uafgjort og led to nederlag. De scorede 11 mål, mens de samtidig indkasserede seks mål.

Brøndby IF har været stærkt kørende mod de øvrige hold fra top seks. Af de seneste ti kampe mod disse, vandt de fem og indsamlede 17 point. De scorede også 14 mål, mens de indkasserede 13 selv. Af deres seneste ni kampe mod hold fra top seks sikrede F.C. København sig ni point og to sejre. De indkasserede 14 mål, mens de selv scorede 11 gange.

Brøndby IF vs F.C. København – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Brøndby IF, når de skal i aktion mod F.C. København.

Jordi Vanlerberghe og Christian Cappis er alle ude af truppen, som Brøndby IF tager imod F.C. København med på Brøndby Stadion.

F.C. København må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i 3F Superliga, da hele to har skavanker af varierende art. Elias Achouri, Kevin Diks og Rasmus Falk er ikke tilgængelige for F.C. København på søndag, da de er røget i karantæneboksen på grund af for mange kort.

Emil Højlund, Nicolai Boilesen, Theo Sander og Davit Khocholava bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med F.C. København, når de drager til Brøndby Stadion.

Brøndby IF mod F.C. København – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Brøndby IF med de tre point i en 1-2 kamp, der blev spillet på Brøndby Stadion den 1 april 2024. Brøndby IF går til kampen mod F.C. København med en 3-3-4 statistik for deres seneste ti møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 30%.

I 4 af de seneste 5 indbyrdes 3F Superliga opgør mellem Brøndby IF og F.C. København blev der scoret mindst tre mål. Begge hold scorede i syv af de seneste ti kampe mellem Brøndby IF og F.C. København.

Brøndby IF mod F.C. København Spiltips

Det har været en god sæson for Brøndby Stadion, der lige nu står på 11 mål i ligaen og Brøndby IF håber på skarpretteren igen, når de møder F.C. København.

Brøndby IF høstede tre point i fem af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led to nederlag i denne serie. F.C. København sikrede sig fire sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt fire nederlag. Målene flyder rimeligt frit for Brøndby IF på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i otte af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i fem af F.C. Københavns seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste ti kampe mellem disse to klubber. Brøndby IF præsterede et gennemsnit på 1.1 mål, mens F.C. København landede et snit på 1.6 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen syv gange i disse kampene. Der blev scoret over 2.5 mål i syv af Brøndby IFs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score to mål i gennemsnit i denne stime. Der blev scoret over 2.5 kasser i otte af gæsternes seneste ti kampe i alle turneringer, hvori de gennemsnitligt præsterede selv at score 2.4 mål.