Brøndby IF mod FC Midtjylland i 3F Superliga runde 7 – optakt, odds og spilfiduser

Titeljagtende FC Midtjylland har tanket selvtillid i bundter med deres seneste resultater, og Brøndby IF kommer sandsynligvis til at agere slagtekvæg den kommende søndag. Brøndby IF indtager en plads som nummer 9 i tabellen med 4 point efter 6 kampe. På de 6 runder FC Midtjylland har afviklet, har de indsamlet 15 point og ligger nummer 1 i stillingen. 

Bookmakerne giver Brøndby IF29% chance for at tage tre point mod FC Midtjylland. Det svarer til, at man får 3.40 på oddset for sejr til Brøndby IF, mens aufgjort giver 3.45 gange igen. En væddemål på en udesejr til FC Midtjylland betaler dig pengene 2.07 gange igen på oddset. 

Brøndby IF vil være stærkt motiverede efter at lukke hullet i stillingen til FC Midtjylland når de to parter mødes på søndag.

Vores tip

Facts og finurligheder for Brøndby IF vs FC Midtjylland.

  • Brøndby IF ikke vundet i de seneste 6 kampe i træk;
  • Brøndby IF har scoret i seneste 17 af 19 kampe;
  • Brøndby IF har indkasseret mål i seneste 10 af 12 kampe;
  • Der er scoret imod Brøndby IF i de seneste 9 af 11 kampe.
  • FC Midtjylland har vundet i de seneste 5 kampe i træk;
  • FC Midtjylland har vundet i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • FC Midtjylland har vundet i seneste 6 af 7 kampe;
  • FC Midtjylland har scoret i seneste 16 af 18 kampe.

Form Brøndby IF vs FC Midtjylland

Brøndby IF fortsat skidt kørende.

Brøndby IF er stærkt opsatte på igen snart at vinde en fodboldkamp oven på den senere tids skuffende resultater. Resultaterne for deres foregående tre kampe siger, at Brøndby IF præsterede et 1-0 nederlag mod FC Nordsjælland, hvorefter de noterede et 2-1 nederlag mod Salzburg i Champions League, inden deres seneste kamp resulterede i en 2-2 uafgjort mod OB.

FC Midtjylland på fortsat vinderkurs.

FC Midtjylland vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. FC Midtjylland har i deres forgange tre kampe noteret sig et 1-0 nederlag mod PSV Eindhoven i Champions League, en 2-0 sejr mod SønderjyskE og senest en 3-0 sejr mod Silkeborg IF.

På baggrund af de seneste resultater og med Brøndby IF i halvsløj form, er det oplagt at gå med FC Midtjylland til 2.07 på oddset.

Brøndby IF v FC Midtjylland Indbyrdes historik

FC Midtjylland trak det korteste strå, da Brøndby IF vandt en 3-1 sejr i deres seneste møde i 3F Superliga. Resultatet var revanche for den 1-0 sejr FC Midtjylland noterede sig i den forrige kamp. Brøndby IF går ind til opgøret med en historik mod FC Midtjylland, der siger 3-2-5 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. De seneste 10 kampe mellem Brøndby IF og FC Midtjylland har generelt været forholdsvis jævnbyrdige opgør.

Stilling i 3F Superliga

Hold øje med…

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Mikael Uhre. Han har vist flaget for Brøndby IF med 3 mål for sæsonen og stod desuden for 4 i de seneste seks kampe.

FC Midtjylland har til gengæld forhåbninger om, at Anders Dreyer kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 3 mål i alle turneringer indtil videre, samt 3 i de seneste seks.