Brøndby IF mod FC Midtjylland – Optakt, Spilfiduser, Odds

FC Midtjylland er på besøg hos Brøndby IF på søndag til et opgør på Brøndby Stadion som en del af nedrykningsspillet i 3F Superliga. Det er nedrykning og en plads i Europa, der er på spil i denne afgørende del af sæsonen.

Der er blevet scoret flittigt i Brøndby IFs seneste kampe og i begge ender af banen. I deres seneste 6 kampe kom begge hold på tavlen, hvilket gør det oplagt at kigge efter oddsene på det scenarie på søndag.

Brøndby IF oser af selvtillid på målfronten inden deres kamp på søndag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste ti kampe. Brøndby IF præsterede flotte 2.3 mål pr. kamp, eller sammenlagt 23 kasser. De indkasserede ti mål, et gennemsnit på en pr. kamp med clean sheets i tre af dem.

FC Midtjylland rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående ti kampe. Nydelige 2.3 mål pr. kamp, 23 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net ti gange, eller en gange pr. kamp, hvor de præsterede fire clean sheets.

Brøndby IF har vundet 15 sejre, mens de har spillet syv uafgjorte og tabte desuden tre kampe i denne sæson i 3F Superliga. Brøndby IF er i færd med en imponerende stime af 8 kampe i træk på Brøndby Stadion nu, hvori de ikke tabte én eneste gang.

FC Midtjylland har indtil videre præsteret 16 sejre og fire uafgjorte samt fem nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

  • Brøndby IF scorede i deres seneste 23 hjemmekampe
  • Brøndby IF scorede i 35 af deres seneste 37 kampe
  • Brøndby IF har ikke tabt deres seneste 15 kampe i 3F Superliga
  • Brøndby IF scorede i 29 af deres seneste 30 kampe i 3F Superliga
  • Brøndby IF scorede i deres seneste 14 hjemmekampe i 3F Superliga
  • FC Midtjylland har ikke tabt 16 af 18 af deres seneste kampe i 3F Superliga
  • FC Midtjylland vandt 11 af 13 af deres seneste kampe i 3F Superliga
  • FC Midtjylland har i vandt 4 af de seneste 5 kampe ikke indkasseret et mål
  • FC Midtjylland har i vandt 4 af de seneste 5 kampe i 3F Superliga ikke indkasseret et mål
  • FC Midtjylland scorede i 17 af deres seneste 18 kampe i 3F Superliga

Form Brøndby IF mod FC Midtjylland

Brøndby IF ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De lagde ud med at banke F.C. København med 1-2 før de lod sig nøje med det ene point i en 1-1 kamp mod Silkeborg IF. Deres seneste opgave indbragte endnu engang uafgjort, da de spillede 2-2 mod AGF. Brøndby IF vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til tre uafgjorte og nul nederlag. De scorede 12 mål, men lukkede også fire ind.

FC Midtjylland har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod FC Nordsjælland gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 2-3. De revancherede de med en sejr på 0-1 over AGF, inden de senest spillede 2-2 mod F.C. København. FC Midtjylland har været fremragende i deres seneste seks udekampe i 3F Superliga, der indbragte fem sejre, nul draws og en defeat. De scorede 13 mål og indkasserede fem på deres vej.

Brøndby IF har været stærkt kørende mod de øvrige hold fra top seks. Af de seneste syv kampe mod disse, vandt de fire og indsamlede 13 point. De scorede også ni mål, mens de indkasserede otte selv. Af deres seneste otte kampe mod hold fra top seks sikrede FC Midtjylland sig ti point og tre sejre. De indkasserede ti mål, mens de selv scorede ti gange.

Brøndby IF vs FC Midtjylland – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Brøndby IF, når de skal i aktion mod FC Midtjylland.

Jordi Vanlerberghe og Christian Cappis er blandt de to spillere, som mangler for Brøndby IF den kommende søndag.

FC Midtjylland ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som den kommende søndag møder Brøndby IF.

Det er navne som Joel Andersson, Marrony og Sverrir Ingi Ingason, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Brøndby Stadion.

Brøndby IF mod FC Midtjylland – indbyrdes historik

Brøndby IF har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 5 indbyrdes opgør mod FC Midtjylland. Brøndby IF ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 1-0 og 1-0 i deres seneste to opgør mod FC Midtjylland. Det er tilsyneladende værd at satse på en sejr til en af parterne, da de ikke har for vane at dele i porten i deres indbyrdes opgør. Kun én af deres seneste ti kampe opgør sluttede uafgjort. Brøndby IF vandt seks opgør, mens FC Midtjylland sejrede tre gange.

I de seneste 4 indbyrdes opgør i 3F Superliga imellem Brøndby IF og FC Midtjylland blev der scoret højst to mål. Begge hold til at score gav kun gevinst i fire af de foregående ti opgør mellem FC Midtjylland og Brøndby IF.

Brøndby IF mod FC Midtjylland Spiltips

Det er en stærk sæson Brøndby Stadion har gang i med foreløbig 11 mål for sin klub, og når han kommer med dén form, er han selvsagt yderst vigtig for FC Midtjylland.

Brøndby IF var i stand til at vinde fem af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort tre gange. De led også to nederlag i denne serie. FC Midtjylland sejrede i seks af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort nul gange og led fire nederlag. Målene flyder rimeligt frit for Brøndby IF på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i otte af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i fem af FC Midtjyllands seneste 10 udekampe.

Der var under 2.5 mål i fire kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens Brøndby IF har et gennemsnit på 1.3 mål i de opgør, har FC Midtjylland et snit på en mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst seks gange. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i syv af Brøndby IFs seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede to mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i fem af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.4 mål i disse kampe.