Brøndby IF mod FC Nordsjælland i 3F Superliga runde 5 – optakt, odds og spilfiduser

Brøndby IF byder velkommen til FC Nordsjælland i 3F Superliga på fredag på Brøndby Stadion. Brøndby IF lægger beslag på placeringen som nummer 10 i 3F Superliga med 3 point for deres første 4 kampe. Differencen til FC Nordsjælland er 4 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 4 i tabellen for 4 kampe. Brøndby IF går ind til opgøret i 3F Superliga mod FC Nordsjælland i håb om at lukke hullet op til sidstnævnte i 3F Superliga tabellen.

Vores tip

Facts og finurligheder for Brøndby IF vs FC Nordsjælland.

Form Brøndby IF vs FC Nordsjælland

Brøndby IF drømmer om at stoppe ringe stime.

Brøndby IF er stærkt opsatte på igen snart at vinde en fodboldkamp oven på den senere tids skuffende resultater. Resultaterne for deres foregående tre kampe siger, at Brøndby IF præsterede en 1-1 uafgjort mod Viborg FF, hvorefter de noterede en 2-2 uafgjort mod Vejle Boldklub, inden deres seneste kamp resulterede i et 4-2 nederlag mod F.C. København.

FC Nordsjælland fortsætter pointhøsten.

FC Nordsjælland går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. Resultaterne for deres foregående tre kampe siger, at FC Nordsjælland præsterede en kedelig 0-0 kamp med AGF, hvorefter de noterede en 2-0 sejr mod SønderjyskE, inden deres seneste kamp resulterede i en 3-1 sejr mod OB.

Formen er med FC Nordsjælland, men deres indbyrdes historik gør Brøndby IF til vores favorit til en sejr.

Brøndby IF v FC Nordsjælland Indbyrdes historik

Et væddemål på Brøndby IF til at vinde til nul i deres seneste kampe mod FC Nordsjælland var en klog investering på oddset. De endte med at sejre med henholdsvis 2-0 i May 2021 og 3-0 i April 2021. Brøndby IF går ind til opgøret med en historik mod FC Nordsjælland, der siger 8-2-0 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. I de foregående 10 kampe mellem Brøndby IF og FC Nordsjælland bød 5 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 4 af de 10 kampe.

Topscorer i form

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Tobias Borchgrevink Boerkeeiet. Han har vist flaget for Brøndby IF med 1 kasse for sæsonen.

FC Nordsjælland har til gengæld forhåbninger om, at Oliver Villadsen kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 2 pinde i alle turneringer indtil videre, og samt 2 i de seneste seks.