Brøndby IF mod FC Nordsjælland – Optakt, Spilfiduser, Odds

FC Nordsjælland er på besøg hos Brøndby IF den kommende onsdag til et opgør på Brøndby Stadion som en del af nedrykningsspillet i 3F Superliga. Det er nedrykning og en plads i Europa, der er på spil i denne afgørende del af sæsonen.

Der har været seriøst med mål, når Brøndby IF har spillet kampe på det seneste. Begge hold scorede nemlig i deres seneste 10 kampe i streg.

Brøndby IF har før opgøret den kommende onsdag et anstændigt gennemsnit på 1.8 mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 18 mål samtidig med, at de indkasserede 15 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.5 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur nul gange.

FC Nordsjælland udviser anstændig målform, når man ser tilbage på deres seneste ti kampe. Her har de leveret et gennemsnit på 2.7 kasser pr. kamp, eller 27 mål i alt. De indkasserede også 11 scoringer, eller et snit på 1.1 pr. kamp, hvori de holdt rent bur en gange.

Brøndby IF har vundet 16 sejre, mens de har spillet otte uafgjorte og tabte desuden fem kampe i denne sæson i 3F Superliga. Brøndby IF var på måltavlen i deres seneste 14 i træk.

FC Nordsjælland kigger på 16 sejre, samt otte uafgjorte såvel som fem nederlag i 3F Superliga. FC Nordsjælland bragte sig på måltavlen i deres seneste 10 kampe i træk.

Vores tip

  • Brøndby IF scorede i deres seneste 24 hjemmekampe
  • Brøndby IF har ikke tabt deres seneste 18 kampe i 3F Superliga
  • Brøndby IF scorede i 38 af deres seneste 40 kampe
  • Brøndby IF scorede i 32 af deres seneste 33 kampe i 3F Superliga
  • Brøndby IF scorede i deres seneste 15 hjemmekampe i 3F Superliga
  • I 10 af de seneste 12 kampe FC Nordsjælland har spillet i 3F Superliga, har begge hold scoret
  • I 9 af de seneste 11 kampe FC Nordsjælland har spillet, har begge hold scoret
  • FC Nordsjælland har ikke tabt 12 af 13 af deres seneste kampe i 3F Superliga
  • FC Nordsjælland scorede i 15 af deres seneste 17 kampe
  • Der er scoret imod FC Nordsjælland i 14 af de seneste 16 kampe

Form Brøndby IF mod FC Nordsjælland

Brøndby IF har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 1-1 mod FC Nordsjælland, hvorefter de mod FC Midtjylland tabte 3-2. Endnu en skuffelse fulgte senest mod F.C. København, der vandt 1-3. Brøndby IF vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til to uafgjorte og en nederlag. De scorede ti mål, men lukkede også syv ind.

FC Nordsjælland er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 1-1 mod Brøndby IF, før de bankede AGF med 1-3. Senest blev Silkeborg IF nedlagt i en 4-1 sejr. FC Nordsjælland formåede at vinde fire af deres seneste seks udekampe i 3F Superliga. De opnåede uafgjort en gang og tabte en, hvori de indkasserede syv og scorede ti mål.

Brøndby IF opnåede 17 point fra deres foregående 11 kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt fem sejre med 15 mål scoret og 16 indkasseret. FC Nordsjælland opnåede 15 mål og indkasserede 13 i deres seneste 11 kampe mod hold i den øverste halvdel af 3F Superliga liga tabellen. Dette resulterede i fire sejre og 14 point.

Brøndby IF vs FC Nordsjælland – Seneste nyt

Brøndby IF kan have op til tre fraværende spillere, når de den kommende onsdag skal i kamp mod FC Nordsjælland. Kevin Tshiembe behøver ikke klæde om, når Brøndby IF næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Jordi Vanlerberghe og Christian Cappis er blandt de to spillere, som mangler for Brøndby IF den kommende onsdag.

FC Nordsjælland ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Brøndby IF på Brøndby Stadion.

Benjamin Nygren rejser ikke med FC Nordsjælland til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Brøndby IF mod FC Nordsjælland – indbyrdes historik

Hverken Brøndby IF eller FC Nordsjælland formåede at sætte sig afgørende igennem i deres seneste opgør i 3F Superliga. Rivalerne måtte begge lade sig nøje med et point til kontoen i en 1-1 kamp. Det er tilsyneladende værd at satse på en sejr til en af parterne, da de ikke har for vane at dele i porten i deres indbyrdes opgør. Kun én af deres seneste ti kampe opgør sluttede uafgjort. Brøndby IF vandt fire opgør, mens FC Nordsjælland sejrede fem gange.

FC Nordsjælland scorede i deres seneste 7 opgør mod Brøndby IF i 3F Superliga. Begge hold scorede i syv af de seneste ti kampe mellem Brøndby IF og FC Nordsjælland.

Brøndby IF mod FC Nordsjælland Spiltips

Yuito Suzuki har tre mål i seks 3F Superliga kampe for Brøndby IF, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod FC Nordsjælland. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Andreas Schjelderup, der har banket syv mål ind i 3F Superliga.

Brøndby IF høstede tre point i fem af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led to nederlag i denne serie. FC Nordsjælland sikrede sig seks sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt tre nederlag. Begge hold har været ringe til at holde deres modstander fra scoring i den seneste tid. Brøndby IF holdt kun rent bur i to af deres seneste 10 hjemmekampe, mens FC Nordsjælland præsterede et rent i en af deres seneste 10 udekampe.

Over 2.5 mål ga gevinst i seks kampe av de seneste ti kampe mellom disse to klubbene. Brøndby IF presterte 1.6 mål i gjennomsnitt, mens FC Nordsjælland presterte 1.4 mål i snitt. Begge lag skåret syv gange ganger i disse duellene. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i syv af Brøndby IFs seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.8 mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i seks af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 2.4 mål i disse kampe.