Brøndby IF mod FC Nordsjælland – Optakt, Spilfiduser, Odds

FC Nordsjælland rejser den kommende søndag til Brøndby Stadion for at møde Brøndby IF i en 3F Superliga kamp.

Hjemmeholdet Brøndby IF er nummer tre i 3F Superliga stillingen efter 25 point for deres første 12 kampe. FC Nordsjælland følger dem i haserne, 22 point efter for 12 kampe, hvorved de opnår en placering som nummer 4 i tabellen.

Brøndby IF har før opgøret den kommende søndag et anstændigt gennemsnit på to mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 20 mål samtidig med, at de indkasserede ni mål. Det kaster et gennemsnit på 0.9 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur seks gange.

FC Nordsjælland har stået for 1.6 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp på søndag. De scorede 16 mål selv, men tillod også syv mål imod. Det kaster et gennemsnit på 0.7 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur fem gange.

Brøndby IF har kun spillet en enkelt gang uafgjort efter 12 kampe, hvori de noterede sig otte sejre og tre nederlag i 3F Superliga. Brøndby IF lykkedes med at komme på måltavlen hver gang i deres seneste 18 kampe.

FC Nordsjælland har indtil videre præsteret seks sejre og fire uafgjorte samt to nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

  • Brøndby IF scorede i deres seneste 16 kampe
  • 14 af Brøndby IF’s seneste 16 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • Brøndby IF scorede i deres seneste 10 hjemmekampe
  • I 8 af de seneste 10 hjemmekampe Brøndby IF har spillet, har begge hold scoret
  • Brøndby IF vandt 8 af 10 af deres seneste kampe
  • FC Nordsjælland har ikke tabt 10 af 12 af deres seneste kampe
  • FC Nordsjælland har ikke tabt 10 af 12 af deres seneste udekampe
  • 5 af FC Nordsjælland’s seneste 7 udekampe havde under 2.5 mål
  • 5 af FC Nordsjælland’s seneste 7 udekampe havde under 3.5 mål
  • FC Nordsjælland scorede i 5 af deres seneste 6 udekampe

Form Brøndby IF mod FC Nordsjælland

Brøndby IF er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 0-3 og 1-0 over Hvidovre IF samt Viborg FF. Serien blev dog bremset mod Randers FC i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 2-2. Brøndby IF præsterede flotte fire hjemmesejre af de seneste seks på eget græs i 3F Superliga, mens nul sluttede uafgjort og det blev til to nederlag. De hamrede 15 i kassen selv, mens de lukkede syv mål ind.

FC Nordsjælland har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 0-1 til OB. De svarede stærkt igen mod Viborg FF, som blev slået 0-2, før de sejrede 0-2 over Spartak Trnava. FC Nordsjælland vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede to uafgjort og led en nederlag. De scorede 11 mål, mens de samtidig indkasserede fire mål.

Brøndby IF opnåede ni point fra deres foregående fem kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt tre sejre med ni mål scoret og syv indkasseret.

Brøndby IF vs FC Nordsjælland – Seneste nyt

Brøndby IF skulle bare have én spiller siddende, når de møder FC Nordsjælland på Brøndby Stadion. Frederik Alves Ibsen behøver ikke klæde om, når Brøndby IF næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

FC Nordsjælland har en næsten fuld trup til rådighed på søndag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Mads Kristian Hansen og Oliver Antman bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med FC Nordsjælland, når de drager til Brøndby Stadion.

Brøndby IF mod FC Nordsjælland – indbyrdes historik

FC Nordsjælland har trukket sig sejrrigt ud af 5 af de seneste 7 indbyrdes opgør mod Brøndby IF. Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 3-1 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten den kommende søndag. FC Nordsjælland synes at have et godt øje til Brøndby IF, som de har slået fem gange i deres seneste ti kampe.

Brøndby IF scorede mindst én gang i de seneste 6 indbyrdes opgør mod FC Nordsjælland i 3F Superliga. Af de seneste ti indbyrdes opgør mellem Brøndby IF og FC Nordsjælland var der gevinst på over 2.5 mål fire gange.

Brøndby IF mod FC Nordsjælland Spiltips

Ohi Anthony Omoijuanfo har været stærk for Brøndby IF i den senere tid med tre mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. FC Nordsjælland håber, at Kian Hansen kan finde skarpheden frem igen oven på nul mål i de seneste seks kampe.

Brøndby IF høstede tre point i otte af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort nul gange og led to nederlag i denne serie. FC Nordsjælland sikrede sig fire sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort fire gange samt to nederlag. Brøndby IF har været gode til at markere sig på hjemmebane eftersom de scorede kampens første mål syv gange i 10 kampe på Brøndby Stadion. FC Nordsjælland scorede kampens første kasse fem gange i 10 udekampe.

Over 2.5 mål ga gevinst i seks kampe av de seneste ti kampe mellom disse to klubbene. Brøndby IF presterte 1.7 mål i gjennomsnitt, mens FC Nordsjælland presterte 1.2 mål i snitt. Begge lag skåret fem gange ganger i disse duellene. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af Brøndby IFs seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 2.1 mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i fire af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.7 mål i disse kampe.