Brøndby IF mod Hvidovre IF – Optakt, Spilfiduser, Odds

3F Superliga kampen på Brøndby Stadion den kommende søndag er en duel imellem hjemmeholdet Brøndby IF og gæsterne fra Hvidovre IF.

Brøndby IF er nummer 3 i tabellen med 31 point efter 16 kampe, mens Hvidovre IF rangerer som nummer 12 med syv point efter 16 kampe.

Brøndby IF har spandevis af selvtillid, når det kommer til mål inden deres kommende kamp på søndag Deres seneste ti kampe kastede fornemme to mål af sig pr. kamp, eller sammenlagt 20 garn. De lukkede 11 mål ind i samme tidsrum, et snit på 1.1 pr. kamp med clean sheets i fire af dem.

Hvad målscoring angår, er Hvidovre IF ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne seks gange i deres foregående otte kampe, et gennemsnit på 0.6 pr. kamp. De indkasserede 19 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.9 pr. kamp. De klarede at holde målet rent to gange i denne serie.

Brøndby IF har vundet ni sejre, mens de har spillet fire uafgjorte og tabte desuden tre kampe i denne sæson i 3F Superliga. Brøndby IF tabte ingen af deres foregående 7 kampe.

Hvidovre IF har indtil videre præsteret en sejre og fire uafgjorte samt 11 nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

  • Brøndby IF scorede i 27 af deres seneste 29 kampe
  • Brøndby IF scorede i deres seneste 12 hjemmekampe
  • I 10 af de seneste 12 hjemmekampe Brøndby IF har spillet, har begge hold scoret
  • Brøndby IF har ikke tabt 14 af 15 af deres seneste kampe
  • 11 af Brøndby IF’s seneste 13 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • Hvidovre IF har ikke vundet 9 af 11 af deres seneste kampe
  • Hvidovre IF var i tabte 5 af deres seneste 7 kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • I 5 af de seneste 7 kampe Hvidovre IF har spillet, har begge hold scoret
  • Hvidovre IF var i tabte 5 af de seneste 7 kampe involveret i opgør, hvor der blev scoret over 2.5
  • Hvidovre IF scorede i 7 af deres seneste 8 kampe

Form Brøndby IF mod Hvidovre IF

Efter tre point fra tre uafgjorte kampe i deres seneste tre opgaver, er Brøndby IF på udkig efter en sejr. Mod AGF spillede de 1-1, før de også delte point med F.C. København i en 0-0 kamp. Ny remis fulgte, da de spillede 3-3 mod Lyngby Boldklub. Brøndby IF nappede fire sejre i deres seneste seks hjemmekampe, der kastede en uafgjort af sig samt en nederlag. De indkasserede seks mål og scorede selv 12.

Hvidovre IF har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod FC Midtjylland gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 1-4. De revancherede de med en sejr på 0-2 over OB, inden de senest spillede 1-1 mod Vejle Boldklub. Hvidovre IF kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort to gange og led tre nederlag. De indkasserede otte mål og scorede selv tre.

Brøndby IF scorede 17 mål og indkasserede otte i deres seneste otte kampe mod hold fra den nederste halvdel af 3F Superliga tabellen. De opnåede 17 point og fem sejre. Hvidovre IF opnåede nul sejre og et point i de seneste ni kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede to gange i disse kampe, men lukkede også selv 19 ind.

Brøndby IF vs Hvidovre IF – Seneste nyt

Brøndby IF skulle bare have én spiller siddende, når de møder Hvidovre IF på Brøndby Stadion. Kevin Tshiembe behøver ikke klæde om, når Brøndby IF næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Hvidovre IF ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som den kommende søndag møder Brøndby IF. Blandt de fraværende spillere i Hvidovre IF-truppen, er Marcus Lindberg i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Det er navne som Mads Kaalund og Nicolaj Clausen, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Brøndby Stadion.

Brøndby IF mod Hvidovre IF – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Brøndby IF med de tre point i en 0-3 kamp, der blev spillet på Brøndby Stadion den 1 oktober 2023. Brøndby IF var i fantastisk form, sidste gang de spillede mod Hvidovre IF, som fik en lærestreg i en 3-0 sejr til et på dagen flyvende Brøndby IF-hold.

Brøndby IF mod Hvidovre IF Spiltips

Der er nogle interessante navne på begge hold, hvis man søger efter en målmager. Nicolai Vallys viser rigtig god form med tre mål i seks kampe og Brøndby IF bør bringe ham i spil mod Hvidovre IF. Sidstnævnte ankommer med Tobias Thomsen, der stod for fire mål i de seneste seks kampe.

Brøndby IF var i stand til at vinde syv af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort en gange. De led også to nederlag i denne serie. Hvidovre IF sejrede i tre af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort tre gange og led fire nederlag. Brøndby IF har været gode til at markere sig på hjemmebane eftersom de scorede kampens første mål otte gange i 10 kampe på Brøndby Stadion. Hvidovre IF scorede kampens første kasse fire gange i 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Brøndby IFs seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.8 mål på vejen. Over 2.5 blev der scoret i seks af de forrige ti kampe, som Hvidovre IF spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 0.9 mål i disse kampe.