Brøndby IF jagter podiet mod Randers

Brøndby IF vil forsøge at lukke noget af afstanden til Randers FC i tabellen, når de på søndag brager sammen på Brøndby Stadion. Der er vigtige point på spil i forhold til kampen for en placering i top fire. Brøndby IF indtager en plads som nummer 5 i tabellen med 27 point efter 16 kampe. På de 16 runder Randers FC har afviklet, har de indsamlet 28 point og ligger nummer 4 i stillingen. 

De går ind til kampen på Brøndby Stadion som favoritter, og Brøndby IF har udsigt til at skabe lidt afstand til Randers FC i stillingen. Det kræver en sejr, mens uafgjort selvfølgelig efterlader status quo og hellere det, end risikere et nederlag. 

Brøndby IF har før opgøret den kommende søndag et anstændigt gennemsnit på 1.6 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 16 mål samtidig med, at de indkasserede 9 mål. Det kaster et gennemsnit på 0.9 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 2 gange. 

Hvad målscoring angår, er Randers FC ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 14 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.4 pr. kamp. De indkasserede 14 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.4 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 1 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Brøndby IF v Randers FC.

  • Brøndby IF har vundet i de seneste 5 kampe i træk;
  • Brøndby IF er ubesejret i de seneste 7 kampe i træk;
  • Brøndby IF har vundet i de seneste 4 hjemmebane kampe i træk;
  • Brøndby IF er ubesejret i de seneste 6 hjemmebane kampe i træk.
  • Randers FC har scoret i seneste 17 af 19 kampe;
  • Randers FC har indkasseret mål i seneste 13 af 15 kampe;
  • Der er scoret imod Randers FC i de seneste 6 af 8 kampe;
  • I 2 of 4 seneste Randers FC kampe var antal mål OVER 3.5.

Form Brøndby IF mod Randers FC

Brøndby IF fortsætter pointhøsten.

Brøndby IF vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. I deres seneste tre kampe formåede Brøndby IF først at banke OB med 2-1. Herefter nedlagde de også FC Midtjylland med 2-1, inden stimen stoppede mod Lyon, der vandt en 3-1 sejr.

Randers FC inde i god stime.

Brøndby IF vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. Randers FC er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 1-1 mod AaB, før de bankede Vejle Boldklub med 4-1. Senest blev CFR Cluj nedlagt i en 2-1 sejr.

Det er et opgør mellem to tilsyneladende jævnbyrdige klubber, som begge har vist mere eller mindre identisk form i den senere tid. Brøndby IF er dog stadig bookmakernes favorit. Et væddemål på Randers FC giver dig netop nu 3.35 retur på oddset, hvilket svarer til, at bookmakerne giver dem 30% chance for at slå Brøndby IF. Ønsker du at placere dine indsatser på Brøndby IF, kan de spilles til 2.12 på oddset.

Brøndby IF v Randers FC Indbyrdes historik

Sidste gang Brøndby IF spillede imod Randers FC var uafgjort på oddset et velbetalt væddemål. Rivalerne delte i porten, da kampen på Cepheus Park Randers sluttede 1-1. Brøndby IF går ind til opgøret med en historik mod Randers FC, der siger 6-3-1 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. Brøndby IF har fået et mindre overtag i forhold til deres kommende modstander indenfor deres seneste 10 møder. Kampe som i øvrigt havde har haft en tendens til at byde på et større antal mål.

 

Formstærk måltyv

Hold øje med Mikael Uhre når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 4 gange i seks kampe for Brøndby IF, mens sæsontotalen læser 10 kasser lige nu.

Alhaji Kamara har stået det rette sted 4 gange i seks kampe for Randers FC, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 6 mål.