Brøndby IF mod Randers FC i 3F Superliga runde 23 – optakt, odds og spilfiduser

Brøndby IF har fordel af hjemmebane på Brøndby Stadion, når Randers FC kommer forbi på søndag til et opgør i 3F Superliga.

Efter 22 kampe afviklet er Brøndby IF placeret nummer 3 i stillingen med 40 point. Der er 7 points forskel til Randers FC, der som nummer 5 har samlet 33 point sammen.

Brøndby IF vil være på udkig efter at udvide hullet til Randers FC i stillingen 3F Superliga, når klubberne står overfor hinanden på søndag.

Det er ikke sådan, at Brøndby IF ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 13 mål i de foregående 10 opgør, hvilket svarer til 1.3 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 7 mål imod, et gennemsnit på 0.7 pr. kamp med 5 clean sheets undervejs.

Randers FC vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 10 gange i deres seneste 10 opgør, eller 1 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 12 mål i e kampe, lig med et snit på 1.2 pr. kamp. De holdt målet rent 2 gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for Brøndby IF v Randers FC.

 • Brøndby IF scorede i 17 af deres seneste 19 hjemmekampe
 • I 6 af de seneste 7 hjemmekampe Brøndby IF har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod Brøndby IF i 13 af de seneste 15 hjemmekampe
 • Brøndby IF har ikke tabt 4 af 5 af deres seneste kampe
 • Randers FC har ikke vundet 9 af 10 af deres seneste kampe
 • Randers FC har ikke tabt 3 af 4 af deres seneste kampe
 • Brøndby IF har har ikke tabt i 23 af 25 seneste kampe mod Randers FC
 • Brøndby IF har scorede i 18 af de senest 20 kampe mod Randers FC
 • Brøndby IF har vandt i 8 af 10 seneste hjemmekampe mod Randers FC
 • I de seneste 3 Brøndby IF hjemmekampe mod Randers FC var summen af mål under 2.5
 • I de seneste 3 Brøndby IF hjemmekampe mod Randers FC var summen af mål under 3.5

Form Brøndby IF mod Randers FC

Brøndby IF fortsætter pointhøsten.

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Brøndby IF i øjeblikket. Mod Silkeborg IF satte de sig igennem i en 1-0 sejr, før de spillede 1-1 mod AGF. I sidste runde gik de dog ned med 3-0 mod AaB.

Randers FC drømmer om at stoppe ringe stime.

Randers FC har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod F.C. København gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 3-0. De revancherede de med en sejr på 2-1 over Silkeborg IF, inden de senest spillede 1-1 mod SønderjyskE.

Brøndby IF v Randers FC Indbyrdes historik

Brøndby IF havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 1-0 tilbage i November 2021 i 3F Superliga. Brøndby IF går ind til opgøret med en historik mod Randers FC, der siger 6-3-1 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 6 gange i de seneste 10 kampe mellem Brøndby IF og Randers FC. Begge hold var på tavlen 7 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i 3F Superliga

Tabellen i 3F Superliga giver os et overblik over, hvordan Brøndby IF og Randers FC hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 23. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på søndag på Brøndby Stadion i vente.

Brøndby IF mod Randers FC – Formstærke spillere

Med bare ét mål i 3F Superliga på det seneste er Mikael Uhre ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Randers FC sætter deres lid til, at Stephen Odey kan vise tænder igen efter 2 mål i de seneste seks kampe i 3F Superliga.