Brøndby IF mod Silkeborg IF i 3F Superliga runde 8 – optakt, odds og spilfiduser

Brøndby IF tager på fredag imod Silkeborg IF i 3F Superliga på Brøndby Stadion. Efter 7 kampe afviklet er Brøndby IF placeret nummer 8 i stillingen med 7 point. Der er 3 points forskel til Silkeborg IF, der som nummer 6 har samlet 10 point sammen. 

Bookmakerne har Brøndby IF som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.97, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Brøndby IF51% chance for at banke Silkeborg IF. En pointdeling betaler 3.60 i gevinst på oddset, hvor imod Silkeborg IF udbetaler 3.60 i gevinst på oddset for en sejr.

Vores tip

Facts og finurligheder for Brøndby IF vs Silkeborg IF.

  • Brøndby IF har scoret i seneste 18 af 20 kampe;
  • Brøndby IF har indkasseret mål i seneste 10 af 12 kampe;
  • I 3 of 5 seneste Brøndby IF kampe var antal mål OVER 3.5;
  • Der er scoret imod Brøndby IF i de seneste 5 af 7 kampe.
  • Silkeborg IF ikke vundet i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • Silkeborg IF har indkasseret mål i seneste 4 af 6 kampe.

Form Brøndby IF vs Silkeborg IF

Brøndby IF fortsat skidt kørende.

Brøndby IF ankommer til kampen på fredag på nakken af en virkelig dårlig formkurve i de senere uger. Resultaterne for deres foregående tre kampe siger, at Brøndby IF præsterede en 2-2 uafgjort mod OB, hvorefter de noterede et 2-1 nederlag mod Salzburg i Champions League, inden deres seneste kamp resulterede i en 2-0 sejr mod FC Midtjylland.

Silkeborg IF fortsætter pointhøsten.

Silkeborg IF vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. Silkeborg IF har i deres forgange tre kampe noteret sig et 3-0 nederlag mod FC Midtjylland, en 2-1 sejr mod Randers FC og senest en 3-1 sejr mod Skive IK.

Brøndby IF er bookmakernes favorit til 1.97 gange pengene, men deres nuværende formkurve taget i betragtning kunne outsiderne fra Silkeborg IF være et frækt værdi-spil på oddset.

Brøndby IF v Silkeborg IF Indbyrdes historik

Brøndby IF formåede at holde buret rent i deres seneste opgør mod Silkeborg IF i 3F Superliga. I begge løb de også med tre point, da de vandt 1-0 i novembro 2019 og 3-0 i julho 2019. Brøndby IF møder Silkeborg IF med en historik imellem klubberne, der siger 9-1-0 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 5 gange i de seneste 10 kampe mellem Brøndby IF og Silkeborg IF. Begge hold var på tavlen 4 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i 3F Superliga

Flere mål i vente

Hold øje med Mikael Uhre når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 4 gange i seks kampe for Brøndby IF, mens sæsontotalen læser 4 kasser lige nu. 

Nicolai Vallys har stået det rette sted 2 gange i seks kampe for Silkeborg IF, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 2 mål.