Brøndby IF mod Silkeborg IF – Optakt, Spilfiduser, Odds

Hjemmeholdet Brøndby IF skal på mandag i kamp mod Silkeborg IF på Brøndby Stadion i en kamp i nedrykningsspillet i 3F Superliga. Nedrykning rammer de dårligste hold i denne gruppe, mens det bedste løber med en plads i Europa.

Brøndby IF går ind til runde 24 som nummer 1 i 3F Superliga tabellen med 50 point på kontoen. Med 23 runder bag dem har Silkeborg IF samlet 28 point, hvilket giver dem en placering som nummer 6 i stillingen.

Med tre sejre i træk er Brøndby IF klar til at møde hvem som helst, for ikke at tale om Silkeborg IF, der vil være motiverede af ikke at blive næste offer i serien.

Brøndby IF oser af selvtillid på målfronten inden deres kamp på mandag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste ti kampe. Brøndby IF præsterede flotte 2.1 mål pr. kamp, eller sammenlagt 21 kasser. De indkasserede otte mål, et gennemsnit på 0.8 pr. kamp med clean sheets i fire af dem.

Hvad målscoring angår, er Silkeborg IF ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne syv gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på 0.7 pr. kamp. De indkasserede 24 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2.4 pr. kamp. De klarede at holde målet rent nul gange i denne serie.

Brøndby IF har vundet 15 sejre, mens de har spillet fem uafgjorte og tabte desuden tre kampe i denne sæson i 3F Superliga. Brøndby IF scorede mindst ét mål i deres seneste 8 kampe.

Silkeborg IF kigger på otte sejre, samt fire uafgjorte såvel som 11 nederlag i 3F Superliga. Silkeborg IF indkasserede mindst én kasse i deres seneste 10 kampe.

Vores tip

  • Brøndby IF scorede i deres seneste 22 hjemmekampe
  • Brøndby IF scorede i 34 af deres seneste 36 kampe
  • Brøndby IF har ikke tabt deres seneste 14 kampe i 3F Superliga
  • Brøndby IF scorede i 30 af deres seneste 32 kampe i 3F Superliga
  • Brøndby IF scorede i deres seneste 13 hjemmekampe i 3F Superliga
  • Silkeborg IF har ikke vundet deres seneste 11 kampe i 3F Superliga
  • Silkeborg IF var i tabte 7 af deres seneste 8 kampe i 3F Superliga involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • Der er scoret imod Silkeborg IF i de seneste 10 kampe i 3F Superliga
  • Silkeborg IF var i tabte de seneste 5 ude kampe i træk i 3F Superliga involveret i opgør med færre end 1.5 mål
  • Der er scoret imod Silkeborg IF i 17 af de seneste 19 kampe

Form Brøndby IF mod Silkeborg IF

Brøndby IF er i kongehumør før deres kommende opgave på mandag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Viborg FF nedlagt 1-2, hvorefter det blev 4-1 mod Silkeborg IF. Senest måtte også F.C. København bøje sig i et 1-2 nederlag. Brøndby IF vandt fire af deres seneste seks hjemmekampe i 3F Superliga, hvori de også spillede uafgjort to gange og led nul nederlag. De scorede 13 mål og lukkede fire.

Silkeborg IF har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod Brøndby IF gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 4-1. De revancherede de med en sejr på 6-1 over Fredericia, inden de senest spillede 2-2 mod AGF. Silkeborg IF kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort nul gange og led fem nederlag. De indkasserede 14 mål og scorede selv fem.

Brøndby IF har været stærkt kørende mod de øvrige hold fra top seks. Af de seneste fem kampe mod disse, vandt de tre og indsamlede ti point. De scorede også seks mål, mens de indkasserede fire selv. Af deres seneste seks kampe mod hold fra top seks sikrede Silkeborg IF sig tre point og en sejre. De indkasserede 16 mål, mens de selv scorede seks gange.

Brøndby IF vs Silkeborg IF – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Brøndby IF, når de skal i aktion mod Silkeborg IF.

Jordi Vanlerberghe og Christian Cappis er alle ude af truppen, som Brøndby IF tager imod Silkeborg IF med på Brøndby Stadion.

Silkeborg IF har en næsten fuld trup til rådighed på mandag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Det er navne som Alexander Lind og Joel Felix, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Brøndby Stadion.

Brøndby IF mod Silkeborg IF – indbyrdes historik

Brøndby IF har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 5 indbyrdes opgør mod Silkeborg IF. Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 4-1 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten den kommende mandag. Brøndby IF har generelt overtaget mod Silkeborg IF,, og kan fremvise en nydelig 7-1-2 historik før deres næste interne duel. Bookmakernes bedste odds for en hjemmesejr er 1.50.

Silkeborg IF scorede i deres seneste 6 opgør mod Brøndby IF i 3F Superliga. I de seneste ti indbyrdes opgør mellem Brøndby IF og Silkeborg IF fandt begge vej til netmaskerne fem gange.

Brøndby IF mod Silkeborg IF Spiltips

Yuito Suzuki har været stærk for Brøndby IF i den senere tid med fire mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Silkeborg IF håber, at Stefan Thordarson kan finde skarpheden frem igen oven på en mål i de seneste seks kampe.

Brøndby IF var i stand til at vinde seks af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort to gange. De led også to nederlag i denne serie. Silkeborg IF sejrede i fire af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort nul gange og led seks nederlag. Målene flyder rimeligt frit for Brøndby IF på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i syv af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i seks af Silkeborg IFs seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i seks kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Brøndby IF præsterede et gennemsnit på 1.6 mål, mens Silkeborg IF snittede en mål i disse. Begge hold scorede fem gange i disse kampe. Over 2.5 mål gav gevinst i otte af Brøndby IFs forudgående ti kampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et gennemsnit på 2.1 mål i løbet af denne serie. Der blev scoret over 2.5 kasser i otte af gæsternes seneste ti kampe i alle turneringer, hvori de gennemsnitligt præsterede selv at score 1.8 mål.