Brøndby IF mod Silkeborg IF – Optakt, Spilfiduser, Odds

Brøndby IF er store favoritter til at tage alle tre point i kampen på Brøndby Stadionpå søndag. Gæsterne fra Silkeborg IF ankommer ikke med en formkurve i 3F Superliga, som på nogen måde kan matche favoritternes.

Brøndby IF går ind til runde 22 som nummer 1 i 3F Superliga tabellen med 44 point på kontoen. Med 21 runder bag dem har Silkeborg IF samlet 27 point, hvilket giver dem en placering som nummer 6 i stillingen.

Brøndby IF har før kampen den kommende søndag et godkendt snit på 1.9 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 19 gange, mens de indkasserede ni mål. Det er lig med 0.9 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent fire gange.

Silkeborg IF vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score seks gange i deres seneste ti opgør, eller 0.6 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 19 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.9 pr. kamp. De holdt målet rent en gange i denne stime.

Brøndby IF har vundet 13 sejre, mens de har spillet fem uafgjorte og tabte desuden tre kampe i denne sæson i 3F Superliga. Brøndby IF er på en imponerende stime af 12 kampe i træk uden nederlag.

Silkeborg IF kigger på otte sejre, samt tre uafgjorte såvel som ti nederlag i 3F Superliga. Silkeborg IF led nederlag i deres seneste 6 kampe.

Vores tip

  • Brøndby IF scorede i deres seneste 21 hjemmekampe
  • Brøndby IF scorede i 31 af deres seneste 33 kampe
  • Brøndby IF scorede i 25 af deres seneste 26 kampe i 3F Superliga
  • Brøndby IF har ikke tabt deres seneste 11 kampe i 3F Superliga
  • Brøndby IF scorede i deres seneste 12 hjemmekampe i 3F Superliga
  • Silkeborg IF var i tabte de seneste 5 kampe i træk i 3F Superliga involveret i opgør med færre end 1.5 mål
  • Silkeborg IF var i tabte de seneste 4 ude kampe i træk i 3F Superliga involveret i opgør med færre end 1.5 mål
  • Silkeborg IF har ikke vundet deres seneste 8 kampe i 3F Superliga
  • Silkeborg IF har i tabte 3 af de seneste 4 kampe i 3F Superliga ikke scorede et mål
  • Silkeborg IF tabte deres seneste 5 kampe i 3F Superliga

Form Brøndby IF mod Silkeborg IF

Brøndby IF virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod OB, der blev nedlagt 0-3. Herefter spillede de 1-1 mod Vejle Boldklub, hvorpå Viborg FF blev besejret 1-2. Brøndby IF vandt fire af deres seneste seks hjemmekampe i 3F Superliga, hvori de også spillede uafgjort to gange og led nul nederlag. De scorede ti mål og lukkede tre.

Silkeborg IF har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 2-0 af Vejle Boldklub, før FC Nordsjælland satte sig igennem med 3-1. Tredje skuffelse i træk fulgte mod AGF, der satte sig igennem med 0-1. Silkeborg IF kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort nul gange og led fem nederlag. De indkasserede 11 mål og scorede selv fire.

Brøndby IF opnåede 17 point fra deres foregående ni kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt fem sejre med 13 mål scoret og ni indkasseret. Af deres seneste ni kampe mod hold fra top seks sikrede Silkeborg IF sig syv point og to sejre. De indkasserede 18 mål, mens de selv scorede ti gange.

Brøndby IF vs Silkeborg IF – Seneste nyt

Brøndby IF kan have op til tre fraværende spillere, når de den kommende søndag skal i kamp mod Silkeborg IF. Daniel Wass behøver ikke klæde om, når Brøndby IF næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Jordi Vanlerberghe og Christian Cappis er blandt de to spillere, som mangler for Brøndby IF den kommende søndag.

Silkeborg IF har en næsten fuld trup til rådighed den kommende søndag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Det er navne som Alexander Lind og Joel Felix, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Brøndby Stadion.

Brøndby IF mod Silkeborg IF – indbyrdes historik

Brøndby IF sikrede sig alle tre point i 8 af deres seneste 9 hjemmekampe mod Silkeborg IF. Brøndby IF ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 2-1 og 2-1 i deres seneste to opgør mod Silkeborg IF. Brøndby IF har generelt overtaget mod Silkeborg IF,, og kan fremvise en nydelig 7-1-2 historik før deres næste interne duel. Bookmakernes bedste odds for en hjemmesejr er 1.61.

I 4 af de seneste 5 indbyrdes 3F Superliga opgør mellem Brøndby IF og Silkeborg IF blev der scoret mindst tre mål. Begge hold scorede i fem af de seneste ti kampe mellem Brøndby IF og Silkeborg IF.

Brøndby IF mod Silkeborg IF Spiltips

Ohi Anthony Omoijuanfo har været stærk for Brøndby IF i den senere tid med fire mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Silkeborg IF håber, at Stefan Thordarson kan finde skarpheden frem igen oven på nul mål i de seneste seks kampe.

Brøndby IF var i stand til at vinde fem af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort tre gange. De led også to nederlag i denne serie. Silkeborg IF sejrede i fem af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort nul gange og led fem nederlag. Målene flyder rimeligt frit for Brøndby IF på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i syv af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i seks af Silkeborg IFs seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i seks kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Brøndby IF præsterede et gennemsnit på 1.5 mål, mens Silkeborg IF snittede en mål i disse. Begge hold scorede fem gange i disse kampe. Der var over 2.5 mål i otte af Brøndby IFs foregående ti hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et snit på 2.5 mål i processen. Over 2.5 blev der scoret i syv af de forrige ti kampe, som Silkeborg IF spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.2 mål i disse kampe.