Brøndby IF mod SønderjyskE i 3F Superliga runde 19 – optakt, odds og spilfiduser

Brøndby IF skal teste formen af mod SønderjyskE den kommende mandag, når de mødes i 3F Superliga på Brøndby Stadion. Det lugter af tre point til førstnævnte, som sigter imod at konsolidere sig i toppen. Sidstnævnte har dog næppe planer om at overgive sig frivilligt, og point her kan give et stærkt boost til selvtilliden.

Brøndby IF indtager en plads som nummer 3 i tabellen med 33 point efter 18 kampe. På de 18 runder SønderjyskE har afviklet, har de indsamlet 10 point og ligger nummer 11 i stillingen.

Det er top mod bund og Brøndby IF bør være alt for stærke for SønderjyskE på mandag i 3F Superliga.

Brøndby IF har før kampen på mandag et godkendt snit på 1.6 mål i deres forudgående 10 kampe. De var på pletten 16 gange, mens de indkasserede 8 mål. Det er lig med 0.8 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent 3 gange.

Hvad målscoring angår, er SønderjyskE ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 9 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De indkasserede 25 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2.5 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 1 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Brøndby IF v SønderjyskE.

  • I 9 af de seneste 11 hjemmekampe Brøndby IF har spillet, har begge hold scoret
  • Brøndby IF scorede i 13 af deres seneste 15 hjemmekampe
  • Der er scoret imod Brøndby IF i 11 af de seneste 12 kampe
  • SønderjyskE har ikke vundet 8 af 10 af deres seneste udekampe
  • SønderjyskE har ikke tabt 5 af 7 af deres seneste kampe
  • Brøndby IF har scorede i 21 af de senest 23 hjemmekampe mod SønderjyskE
  • I de seneste 6 Brøndby IF kampe mod SønderjyskE var summen af mål under 3.5
  • Brøndby IF har har ikke tabt i 9 af 11 seneste hjemmekampe mod SønderjyskE
  • I 5 ud af 7 seneste Brøndby IF hjemmekampe mod SønderjyskE var antallet af mål over 2.5
  • I 3 ud af 4 seneste Brøndby IF kampe mod SønderjyskE var antallet af mål under 2.5

Form Brøndby IF mod SønderjyskE

Brøndby IF i fantastisk målform

Brøndby IF har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 2-0 til Sparta Prag. De svarede stærkt igen mod FC Midtjylland, som blev slået 2-1, før de sejrede 2-0 over FC Nordsjælland.

SønderjyskE i ekspresfart mod bunden.

SønderjyskE har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe, der ellers startede med en sejr. Mod Hvidovre IF satte de sig igennem med 1-0, før Hvidovre IF viste sig for stærke og sejrede 2-1. Også deres seneste opgave efterlod dem tomhændede, da SønderjyskE gik ned 2-3 mod AGF.

Brøndby IF v SønderjyskE Indbyrdes historik

SønderjyskE havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 1-0 tilbage i september 2021 i 3F Superliga. Brøndby IF går ind til opgøret med en historik mod SønderjyskE, der siger 5-0-5 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. I de foregående 10 kampe mellem Brøndby IF og SønderjyskE bød 6 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 4 af de 10 kampe.

Stilling i 3F Superliga

Tabellen i 3F Superliga giver os et overblik over, hvordan Brøndby IF og SønderjyskE hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 19. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på mandag på Brøndby Stadion i vente.

Flere mål i vente

Hold øje med Christian Cappis når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 2 gange i seks kampe for Brøndby IF, mens sæsontotalen læser 3 kasser lige nu.

Emil Holm har stået det rette sted 2 gange i seks kampe for SønderjyskE, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 3 mål.