Brøndby IF mod Viborg FF – Kamp Forhåndsvisning, Tips, Odds

Der er højst sandsynligt en spændende kamp i vente, når Brøndby IF byder Viborg FF op til dans den kommende søndag på Brøndby Stadion stadion.

Brøndby IF er nummer 2 i tabellen med 21 point efter ti kampe, mens Viborg FF rangerer som nummer 8 med 12 point efter ti kampe.

Brøndby IF har før kampen den kommende søndag et godkendt snit på to mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 20 gange, mens de indkasserede ti mål. Det er lig med en i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent fem gange.

Viborg FF er i øjeblikket anstændige målscorere med 11 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 16 mål, mens Viborg FF præsterede en “clean sheet”. De indkasserede i snit 1.6 mål pr. kamp.

Brøndby IF har vundet syv sejre, mens de har spillet nul uafgjorte og tabte desuden tre kampe i denne sæson i 3F Superliga. Brøndby IF lykkedes med at komme på måltavlen hver gang i deres seneste 16 kampe.

Viborg FF har indtil videre præsteret tre sejre og tre uafgjorte samt fire nederlag i 3F Superliga. Viborg FF lukkede mål ind i deres seneste 6 kampe i træk.

Vores tip

  • I de seneste 10 Brøndby IF hjemmekampe, har summen af mål været over 2.5
  • Brøndby IF scorede i deres seneste 12 kampe
  • I 8 af de seneste 9 hjemmekampe Brøndby IF har spillet, har begge hold scoret
  • 10 af Brøndby IF’s seneste 12 kampe havde over 2.5 mål
  • Brøndby IF scorede i 17 af deres seneste 19 hjemmekampe
  • Viborg FF har i tabte de seneste 3 ude kampe i træk ikke scorede et mål
  • Viborg FF var i tabte de seneste 3 ude kampe i træk involveret i opgør med færre end 0.5 mål
  • Viborg FF har i tabte 3 af de seneste 4 kampe ikke scorede et mål
  • Viborg FF var i tabte de seneste 3 ude kampe i træk involveret i opgør med under 2.5 mål
  • Viborg FF var i tabte de seneste 3 ude kampe i træk involveret i opgør med færre end 1.5 mål

Form Brøndby IF mod Viborg FF

Brøndby IF har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 2-3 til F.C. København. De svarede stærkt igen mod HIK, som blev slået 0-3, før de sejrede 0-3 over Hvidovre IF. Brøndby IF præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede nul uden vinder, mens de tabte tre, hvori de scorede 15 og indkasserede ti mål.

Viborg FF har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 2-0 til Silkeborg IF. De svarede stærkt igen mod Esbjerg fB, som blev slået 3-4, før de sejrede 2-1 over AGF. Viborg FF kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort en gange og led fire nederlag. De indkasserede ti mål og scorede selv tre.

Brøndby IF noterede sig 12 point efter fire sejre i deres seneste fem kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede 11 mål, men indkasserede også tre selv. Viborg FF opnåede en sejre og fire point i de seneste fem kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede fem gange i disse kampe, men lukkede også selv 11 ind.

Brøndby IF vs Viborg FF – Seneste nyt

Brøndby IF skulle bare have én spiller siddende, når de møder Viborg FF på Brøndby Stadion.

Brøndby IF må stille op uden Mathias Greve på søndag mod Viborg FF, da han døjer med en skade.

Viborg FF ser ud til at skulle se bort fra fire spillere til truppen, som på søndag møder Brøndby IF.

Det er navne som Jamie Jacobs, Martin Agnarsson, Jakob Vester og Mads Lauritsen, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Brøndby Stadion.

Brøndby IF mod Viborg FF – indbyrdes historik

Viborg FF er ubesejret mod Brøndby IF i de sidste 4 indbyrdes opgør. Hverken Brøndby IF eller Viborg FF formåede at sætte sig afgørende igennem i deres seneste opgør i 3F Superliga. Rivalerne måtte begge lade sig nøje med et point til kontoen i en 1-1 kamp. Viborg FF vandt fire af deres foregående ti kampe, mens Brøndby IF vandt tre sejre i ti opgør. Viborg FF kan spilles til odds 4.00 hos spilselskaberne.

I fire af de tidligere ti kampe mellem Brøndby IF og Viborg FF scorede begge hold.

Brøndby IF mod Viborg FF Spiltips

Serginho virker til at være i anstændig form for Viborg FF, da han var på tavlen to gange i hans seneste seks kampe i 3F Superliga. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Brøndby IF, som er store favoritter til sejren den kommende søndag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Ohi Anthony Omoijuanfo, som stod for fire mål i hans seneste seks kampe.

Brøndby IF vandt seks af deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer, mens det blev til fire nederlag. Viborg FF vandt fire af deres seneste 10 udekampe, og spillede en uafgjort, mens det blev til fem nederlag. Målene flyder rimeligt frit for Brøndby IF på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i otte af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i fire af Viborg FFs seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i tre kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Brøndby IF præsterede et gennemsnit på 0.8 mål, mens Viborg FF snittede 1.1 mål i disse. Begge hold scorede fire gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i otte af Brøndby IFs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.1 mål i gennemsnit i denne stime. Der var over 2.5 mål i seks af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 1.4 mål i disse kampe.