Brøndby IF skal lamme Lyon i Europa League

Brøndby IF tager imod Lyon på torsdag til en kamp i næstsidste runde af gruppespillet i Europa League. Flere brikker kan falde på plads i denne runde, hvorfor det er vigtigt at komme fra Brøndby Stadion med point på kontoen. 

Når det kommer til mål, er Brøndby IF ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 13 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.3 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 19 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.9 pr. kamp med 1 clean sheets undervejs. 

Lyon rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående 10 kampe. Nydelige 2.3 mål pr. kamp, 23 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 8 gange, eller 0.8 gange pr. kamp, hvor de præsterede 6 clean sheets.

Brøndby IF v Lyon statistik og historik

Ifølge bookmakerne er Lyon favoritter til sejren. Et væddemål på Lyon giver dig netop nu 2.10 retur på oddset, hvilket svarer til, at bookmakerne giver dem 48% chance for at slå Brøndby IF. Ønsker du at placere dine indsatser på Brøndby IF, kan de spilles til 3.35 på oddset.

Brøndby IF er ganske enkelt nødt til at levere noget mere kvalitet, såfremt sæsonens første sejr i Europa League skal blive en realitet. Der er stadig en chance for at nå næste runde, men gså skal der dog også vindes den kommende torsdag.

Lyon rejser til deres sidste udekamp i gruppespillet i Europa League i blændende form. Med 12 point efter deres første fire kampe har de sikret videre adgang til knockout-fasen. Førstepladsen er sågar også kørt sikkert i hus.

I en kamp mellem to klubber i nogenlunde identisk form, hælder vi stadig til, at Lyon formår at sætte sig igennem. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 3.35, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Brøndby IF 30% chance for at banke Lyon. En pointdeling betaler 3.50 i gevinst på oddset, hvor imod Lyon udbetaler 2.10 i gevinst på oddset for en sejr.

Nøgletal for Brøndby IF og Lyon.

  • Brøndby IF ikke vundet i de seneste 6 kampe i træk;
  • Brøndby IF ikke vundet i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • Brøndby IF har indkasseret mål i seneste 13 af 15 kampe;
  • I 3 of 5 seneste Brøndby IF kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • Lyon har vundet i de seneste 4 kampe i træk;
  • Lyon har vundet i de seneste 4 udebane kampe i træk;
  • Lyon har vundet i seneste 7 af 8 kampe;
  • Lyon har vundet i seneste 5 af 6 udebane kampe.

Lineup Brøndby IF vs Lyon

Form Brøndby IF mod Lyon

Brøndby IF er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 1-1 mod Rangers, før de bankede OB med 2-1. Senest blev FC Midtjylland nedlagt i en 2-1 sejr.

I deres seneste tre kampe formåede Lyon først at banke Lens med 2-1. Herefter nedlagde de også Sparta Prag med 3-0, inden stimen stoppede mod Rennes, der vandt en 4-1 sejr.

Brøndby IF v Lyon Indbyrdes historik

Lyon vandt 3-0 på hjemmebane, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Groupama Stadium i september 2021 i Europa League. Bookmakerne har Brøndby IF som favoritter til sejren i dette opgør. Brøndby IF går ind til opgøret med en historik mod Lyon, der siger 0-0-1 for deres seneste 1 kampe i Europa League.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: Brøndby IF giver 3.35 for en sejr, uafgjort betaler 3.50 retur, mens Lyon giver 2.10 på oddset.

Flere mål i vente

Mikael Uhre scorede 4 gange i de seneste seks kampe for Brøndby IF, og han håber selvfølgelig på at udvide totalen her. Lyon satser på Karl Toko Ekambi til endnu engang at vise talenterne frem, som han har gjort i deres seneste seks kampe, hvori han stod for 6 mål.