Brøndby IF skal levere varen på hjemmebane igen mod OB

Brøndby IF tager på søndag imod OB i 3F Superliga på Brøndby Stadion. Brøndby IF er placeret som nummer 6 i tabellen med 21 point efter 14 kampe. OB ligger på en placering som nummer 7 i stillingen med 16 point ovenpå deres 14 opgør. 

OB går ind til kampen mod Brøndby IF den kommende søndag med håbet om at hale ind på hjemmeholdet i stillingen i 3F Superliga. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder. 

Når det kommer til mål, er Brøndby IF ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 14 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.4 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 10 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs. 

OB kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.6 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel den kommende søndag. De lavede selv 16 garn i takt med, at de måtte finde sig i 12 mål imod. Det giver et snit på 1.2 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 2 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Brøndby IF vs OB.

  • Brøndby IF har vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • Brøndby IF er ubesejret i de seneste 5 kampe i træk;
  • Brøndby IF har vundet i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • Brøndby IF er ubesejret i de seneste 5 hjemmebane kampe i træk.
  • OB ikke vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • OB ikke vundet i de seneste 6 udebane kampe i træk;
  • OB har indkasseret mål i seneste 12 af 14 kampe;
  • OB har indkasseret mål i de seneste 12 udebane kampe i træk.

Form Brøndby IF mod OB

Brøndby IF fortsætter pointhøsten.

Brøndby IF går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. Brøndby IF er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 3-0 og 1-0 over Aalborg Freja samt Viborg FF. Serien blev dog bremset mod Rangers i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 1-1.

OB drømmer om mere.

Det er vanskeligt at pege fingre ad OB, da den seneste tids resultater i det store billede har levet op til forventningerne. Efter tre point fra tre uafgjorte kampe i deres seneste tre opgaver, er OB på udkig efter en sejr. Mod Silkeborg IF spillede de 1-1, før de også delte point med FC Nordsjælland i en 1-1 kamp. Ny remis fulgte, da de spillede 0-0 mod AGF.

Brøndby IF v OB Indbyrdes historik

Respekten for rivalen vejede i sidste ende tungere end lysten til sejr, da Brøndby IF og OB senest mødte hinanden i 3F Superliga. En sejr havde lunet godt på begges konto, men kampen mundede ud i 2-2 på Brøndby Stadion. Brøndby IF møder OB med en historik imellem klubberne, der siger 6-3-1 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. Brøndby IF har fået et mindre overtag i forhold til deres kommende modstander indenfor deres seneste 10 møder. Kampe som i øvrigt havde har haft en tendens til at byde på et større antal mål.

Stilling i 3F Superliga

Formstærk måltyv

Hold øje med Mikael Uhre når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 2 gange i seks kampe for Brøndby IF, mens sæsontotalen læser 7 kasser lige nu.

Mads Froekjaer-Jensen har stået det rette sted 3 gange i seks kampe for OB, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 4 mål.