Brøndby IF skal op fra sumpen når AaB kommer på besøg

Det ligner en jævnbyrdig kamp, når Brøndby IF og AaB møder hinanden den kommende søndag til et opgør i 3F Superliga. Brøndby IF afsluttede sidste sæson placeret 1 med 61 point. I runde 10 står de overfor AaB, der lukkede sidste sæson ned som nummer 7 i 3F Superliga med 46 point.

Brøndby IF er placeret som nummer 10 i tabellen med 8 point efter 9 kampe. AaB ligger på en placering som nummer 3 i stillingen med 18 point ovenpå deres 9 opgør. Bookmakerne har Brøndby IF som favoritter til sejren i dette opgør.

Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 2.35, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Brøndby IF 43% chance for at banke AaB. En pointdeling betaler 3.35 i gevinst på oddset, hvor imod AaB udbetaler 2.95 i gevinst på oddset for en sejr.

Brøndby IF går ind til opgøret i 3F Superliga mod AaB i håb om at lukke hullet op til sidstnævnte i 3F Superliga tabellen.

Vores tip

Facts og finurligheder for Brøndby IF vs AaB.

  • Brøndby IF har scoret i seneste 16 af 18 kampe;
  • Brøndby IF har indkasseret mål i seneste 12 af 14 kampe;
  • I 4 of 6 seneste Brøndby IF kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • I 5 seneste Brøndby IF hjemmebane kampe i træk var antal mål UNDER 3.5.
  • AaB har vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • AaB er ubesejret i de seneste 7 kampe i træk;
  • AaB er ubesejret i de seneste 5 udebane kampe i træk;
  • AaB har vundet i seneste 5 af 6 kampe.

Form Brøndby IF vs AaB

Brøndby IF drømmer om at stoppe ringe stime.

Brøndby IF ankommer til kampen den kommende søndag på nakken af en virkelig dårlig formkurve i de senere uger. Resultaterne for deres foregående tre kampe siger, at Brøndby IF præsterede en 1-1 uafgjort mod Silkeborg IF, hvorefter de noterede en 0-0 uafgjort mod Sparta Prag i Europa League, inden deres seneste kamp resulterede i et 1-0 nederlag mod SønderjyskE.

AaB i forrygende form.

AaB rider på toppen af en formkurve og fortsætter med at feje det meste modstand til side. Resultaterne for deres foregående tre kampe siger, at AaB præsterede en 2-1 sejr mod FC Nordsjælland, hvorefter de noterede en 3-2 sejr mod Viborg FF, inden deres seneste kamp resulterede i en 2-0 sejr mod OB.

De to klubber vurderes jævnbyrdige af bookmakerne, men deres nuværende form placerer AaB som vores favorit til en sejr. Bookmakerne vurderer oddset for en hjemmesejr til 2.35, mens en udesejr kaster odds 2.95 af sig.

Brøndby IF v AaB Indbyrdes historik

Hverken Brøndby IF eller AaB formåede at sætte sig afgørende igennem i deres seneste opgør i 3F Superliga. Rivalerne måtte begge lade sig nøje med et point til kontoen i en 1-1 kamp. Brøndby IF møder AaB med en historik imellem klubberne, der siger 3-3-4 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 6 gange i de seneste 10 kampe mellem Brøndby IF og AaB. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 7 af deres seneste 10 dueller.

Stilling i 3F Superliga

Topscorer i form

Hold øje med Mikael Uhre når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 3 gange i seks kampe for Brøndby IF, mens sæsontotalen læser 4 kasser lige nu.

Iver Fossum har stået det rette sted 5 gange i seks kampe for AaB, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 3 mål.