Brøndby IF skal vælte Vejle Boldklub længere ned i sumpen

Begge parter går ind til kampen på søndag på en placering i 3F Superliga en del lavere, end begge havde regnet med. Derfra vil begge selvfølgelig have sigtekornet rettet imod en højere placering.

Efter 11 kampe afviklet er Brøndby IF placeret nummer 8 i stillingen med 12 point. Der er 10 points forskel til Vejle Boldklub, der som nummer 12 har samlet 2 point sammen.

Det ligner en jævnbyrdig kamp, men Brøndby IF vil være opsatte på at vælte Vejle Boldklub og forbedre placeringen i stillingen.

Vores tip

Facts og finurligheder for Brøndby IF vs Vejle Boldklub.

  • Brøndby IF er ubesejret i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • Brøndby IF har scoret i seneste 18 af 20 kampe;
  • Brøndby IF har indkasseret mål i seneste 14 af 16 kampe;
  • I 5 of 7 seneste Brøndby IF kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • Vejle Boldklub ikke vundet i de seneste 14 kampe i træk;
  • Vejle Boldklub har tabt i de seneste 6 udebane kampe i træk;
  • Vejle Boldklub ikke vundet i de seneste 8 udebane kampe i træk;
  • Vejle Boldklub har tabt i seneste 7 af 8 kampe.

Form Brøndby IF vs Vejle Boldklub

Brøndby IF håber på yderligere point til samlingen.

De seneste tre kampe har for Brøndby IF givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke AaB med 2-1, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 3-0 mod Lyon. Deres seneste opgør, mod Randers FC, indbragte et point i en 1-1 kamp.

Vejle Boldklub fortsat skidt kørende.

Vejle Boldklub går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret. De startede med at banke Vanløse med 4-3 i pokalturneringen, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 4-2 mod Silkeborg. Deres seneste opgør, mod OB, indbragte et nederlag på 6-0.

Brøndby IF v Vejle Boldklub Indbyrdes historik

Det seneste indbyrdes opgør i 3F Superliga mellem Brøndby IF og Vejle Boldklub fandt sted i februar i 2021. Kampen gik ikke over i historien, men gav dog en stærk gevinst på oddset via resultatet 2-2. Brøndby IF møder Vejle Boldklub med en historik imellem klubberne, der siger 6-3-1 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. Af de seneste 10 kampe mellem Brøndby IF og Vejle Boldklub kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 6 gange. Desuden scorede begge hold mål i 5 af disse 10 møder.

Stilling i 3F Superliga

Formstærk måltyv

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en god idé at holde på Mikael Uhre. Han er topscorer for Brøndby IF med 6 mål for sæsonen og præsterede desuden 2 i de seneste seks kampe.

Vejle Boldklub krydser til gengæld fingre for, at Dimitrios Emmanouilidis kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på 2 mål i alle turneringer i denne sæson.