Brøndby jagter overlevelse mod Rangers

Brøndby IF og Rangers står i rampelyset på torsdag på Brøndby Stadion. Vi går ind til anden halvdel af gruppespillet i denne sæsons Europa League, hvorfor tingene spidser til og point kan være altafgørende. 

Når det kommer til mål, er Brøndby IF ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 14 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.4 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 22 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 2.2 pr. kamp med 1 clean sheet undervejs. 

Hvad målscoring angår, er Rangers ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 15 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.5 pr. kamp. De indkasserede 11 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.1 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 4 gange i denne serie.

Brøndby IF vs Rangers stats and analysis

I skrivende stund kan en hjemmesejr til Brøndby IF spilles til 3.80, mens bedste odds på uafgjort er 3.65. Endelig kaster en udesejr til Rangers 1.91 af sig på oddset.

Brøndby IF har fortsat ikke sat en sejr på kontoen i Europa League i denne sæson. Lykkes det heller ikke, når de træder an til kamp på Brøndby Stadion, skal de være meget heldige for at slutte i top to. De må påregne, at der skal vindes, når de tager imod Rangers den kommende torsdag.

Rangers går ind til deres kamp i 4 runde af Europa League med 3 point på kontoen. De skal ganske enkelt have mindst et point med fra Brøndby Stadion, hvis de skal videre til næste runde. Med en smule held rækker uafgjort måske, men de har sandsynligvis brug for en sejr, hvis de skal nå top to.

I en kamp mellem to klubber i nogenlunde identisk form, hælder vi stadig til, at Rangers formår at sætte sig igennem. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 3.80, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Brøndby IF 26% chance for at banke Rangers. En pointdeling betaler 3.65 i gevinst på oddset, hvor imod Rangers udbetaler 1.91 i gevinst på oddset for en sejr.

Facts og finurligheder for Brøndby IF vs Rangers.

  • Brøndby IF ikke vundet i de seneste 5 kampe i træk;
  • Brøndby IF har tabt i seneste 4 af 5 kampe;
  • Brøndby IF har indkasseret mål i seneste 12 af 14 kampe;
  • I 5 of 7 seneste Brøndby IF kampe var antal mål OVER 2.5.
  • Rangers ikke vundet i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • I 8 of 10 seneste Rangers kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • I 7 seneste Rangers kampe i træk var antal mål UNDER 3.5;
  • Rangers $NON_SCORING i seneste 4 af 6 kampe.

Lineup Brøndby IF vs Rangers

Form Brøndby IF møder Rangers

Brøndby IF er i kongehumør før deres kommende opgave den kommende torsdag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev F.C. København nedlagt 2-1, hvorefter det blev 3-0 mod Aalborg Freja. Senest måtte også Viborg FF bøje sig i et 1-0 nederlag.

Rangers virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod St. Mirren, der blev nedlagt 2-1. Herefter spillede de 2-2 mod Aberdeen, hvorpå Motherwell blev besejret 6-1.

Brøndby IF v Rangers Indbyrdes historik

Rangers havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-0 tilbage i oktober 2021 i Europa League. Brøndby IF går ind til opgøret med en historik mod Rangers, der siger 0-0-1 for deres seneste 1 kampe i Europa League.

I skrivende stund kan en hjemmesejr til Brøndby IF spilles til 3.80, mens bedste odds på uafgjort er 3.65. Endelig kaster en udesejr til Rangers 1.91 af sig på oddset.

Flere mål i vente

Brøndby IF kigger igen mod Christian Cappis til at stå for de nødvendige scoringer. Han har været varm på det seneste med 2 kasser i de seks foregående kampe. Kemar Roofe har leveret varen for Rangers i deres seneste kampe. Både han og hans klubkammerater satser på, at han kan føje flere mål til de 4, han præsterede i deres seneste seks kampe.