Både Brøndby og AGF jagt genoprejsning i internt opgør

Brøndby IF tager den kommende søndag imod AGF i 3F Superliga på Brøndby Stadion. Brøndby IF er placeret som nummer 2 i tabellen i mesterskabs-slutspillet med 45 point efter 24 kampe. AGF indtager en 4. plads i stillingen med 38 point.

Brøndby IF håber på yderligere point til samlingen.

Brøndby IF har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. I deres tre foregående kampe delte Brøndby IF point i en 1-1 uafgjort kamp mod AGF, hvorefter de led et 1-0 nederlag mod FC Midtjylland for senest at tabe 3-1 mod FC København.

Formkurven er godkendt uden ligefrem at være blændende for Brøndby IF hjemme, men tre point på søndag virker ikke utænkeligt.

AGF drømmer om at stoppe ringe stime.

AGF går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret. AGF måtte bide i græsset mod FC Nordsjælland i et 2-0 nederlag, hvorefter de led et 4-1 nederlag mod FC Midtjylland, inden de senest spillede 1-1 uafgjort mod Randers FC i pokalturneringen.

Formen kunne godt være bedre hos AGF og de får brug for masser af kampgejst, hvis de skal forbedre deres nuværede historik, der siger 1 sejr og 2 nederlag i de seneste 6 kampe.

Brøndby IF vs AGF h2h

Head-2-Head

Respekten for rivalen vejede i sidste ende tungere end lysten til sejr, da Brøndby IF og AGF senest mødte hinanden i 3F Superliga. En sejr havde lunet godt på begges konto, men kampen mundede ud i 1-1 på Brøndby Stadion. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 5 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. AGF har været lidt mere succesrig end Brøndby IF i deres seneste indbyrdes opgør i 3F Superliga. Med en 5-3-2 historik før deres næste kamp, har det ofte været givtigt at spille AGF på oddset mod Brøndby IF.

  • Broendby IF ikke vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • Broendby IF har indkasseret mål i seneste 6 af 8 kampe;
  • I 2 of 4 seneste Broendby IF kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Broendby IF har scoret i seneste 4 af 6 kampe.
  • AGF ikke vundet i de seneste 4 kampe i træk;
  • I 9 of 11 seneste AGF kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • AGF har scoret i seneste 6 af 8 kampe;
  • AGF har indkasseret mål i seneste 6 af 8 kampe.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: Brøndby IF giver 2.05 for en sejr, uafgjort betaler 3.50 retur, mens AGF giver 3.30 på oddset.