AGF kan genskabe tætheden i topkampen mod Brøndby

AGF øjner muligheden for at lukke hullet til førerholdet i 3F Superliga, Brøndby IF, når de krydser klinger på Brøndby Stadion den 17:00 21. marts. Brøndby IF er placeret som nummer 1 i stillingen med 44 point for 21 kampe. AGF ligger til gengæld 7 point bagefter som nummer 3.

Der er behov for en sejr af AGF, hvis de skal forkorte afstanden i tabellen op til førerholdet Brøndby IF på søndag.

Brøndby IF bøjer sig ikke.

Brøndby IF går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. I Brøndby IFs 3 sidste kampe har de været igennem en 0-0 mod Randers FC, hvorpå fulgte en 2-1 sejr mod FC Copenhagen, mens de senest smadrede OB 3-0.

Brøndby IF har hjemme taget 2 sejre i de seneste 4 kampe siden februar. De vil uden tvivl være stærkt opsatte på, at lægge endnu flere point til totalen den kommende søndag.

AGF drømmer om mere.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for AGF igennem de seneste ugers kampe. I deres tre foregående kampe vandt AGF 1-0 mod FC Midtjylland, hvorefter de led et 2-1 nederlag mod B 93 i pokalturneringen, for senest at spille 1-1 mod Randers FC.

AGF har på udebane noteret sig 6 point ud af 15 mulige siden februar. En form, der fortæller Brøndby IF, at de sandsynligvis kommer på hårdt arbejde på søndag.

Brøndby IF vs AGF h2h

Head-2-Head

Brøndby IF tabte deres seneste indbyrdes møde i 3F Superliga, da AGF noterede en sejr på 3-1. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor Brøndby IF sikrede alle tre point via en sejr på 1-0. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 5 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. Med 5 sejre i 10 kampe i 3F Superliga sætter AGF næsen op efter at føje yderligere point til kontoen, når de møder Brøndby IF.

  • Broendby IF er ubesejret i de seneste 3 kampe i træk;
  • Broendby IF er ubesejret i de seneste 7 hjemmebane kampe i træk;
  • Broendby IF har scoret i seneste 14 af 16 kampe;
  • I 4 of 6 seneste Broendby IF kampe var antal mål OVER 2.5.
  • AGF er ubesejret i de seneste 5 udebane kampe i træk;
  • I 7 of 9 seneste AGF kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • AGF har scoret i seneste 5 af 7 kampe;
  • I 3 seneste AGF kampe i træk var antal mål UNDER 3.5.