Alle gode gange tre for Brøndby for FCK

Brøndby IF tager imod F.C. København på Brøndby Stadion i runde 24 på søndag i 3F Superliga. Brøndby IF er placeret som nummer 2 i tabellen med 45 point efter 23 kampe. F.C. København indtager en 4. plads i stillingen med 38 point.

Brøndby IF har slået “løverne” to gange i denne sæson, og vil være stærkt motiverede til at gøre det til alle gode gange tre mod for F.C. København.

Brøndby IF håber på yderligere point til samlingen.

Der er vanskeligt at pege fingre ad Brøndby IF, da den seneste tids resultater i det store billede har levet op til forventningerne. Brøndby IF sikrede sig en 3-0 sejr mod OB, hvorefter de fik en 1-1 uafgjort mod AGF, inden de tabte 1-0 til FC Midtjylland i deres seneste kamp.

Der er ikke rigtigt noget at udsætte på Brøndby IF og deres form hjemme på eget græs, som har givet 2 sejre i de seneste 5 kampe siden februar. Deres næste hjemmekamp tilbyder en god mulighed for endnu et positivt resultat.

F.C. København fortsat skidt kørende.

De drog et lettelsens suk i omklædningsrummet hos F.C. København i sidste runde, da de endelig igen formåede at vinde en fodboldkamp. I deres tre foregående kampe spillede F.C. København 0-0 mod FC Midtjylland, hvorefter de led et 2-1 nederlag mod Randers FC for senest at sikre en 2-1 sejr mod samme Randers FC.

F.C. København har opnået 3 sejre og 2 nederlag i de seneste 6 kampe, hvilket ikke er tal, som skræmme Brøndby.

Brøndby IF vs F.C. København h2h

Head-2-Head

Åbent hus i begge ender

Brøndby IF vandt 2-1 på eget græs, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Brøndby Stadion i marts 2021 i 3F Superliga. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 7 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. F.C. København har en 5-2-3 fordel at fremvise for deres seneste kampe mod Brøndby IF i 3F Superliga.

  • Broendby IF er ubesejret i de seneste 8 hjemmebane kampe i træk;
  • I 4 of 6 seneste Broendby IF kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Broendby IF har indkasseret mål i seneste 5 af 7 kampe.
  • F.C. København ikke vundet i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • F.C. København har scoret i seneste 24 af 26 kampe;
  • I 8 of 10 seneste F.C. København kampe var antal mål OVER 2.5;
  • F.C. København har indkasseret mål i seneste 9 af 11 kampe.