FC København kan revanchere nederlag til Brøndby

Der er mere end blot tre point på spil, når Brøndby IF træder op imod F.C. København på Brøndby Stadion søndag den 7. marts kl. 14:00 på Brøndby Stadion i 3F Superliga. Brøndby IF er placeret som nummer 2 i tabellen med 38 point efter 19 kampe. F.C. København indtager en 3. plads i stillingen med 34 point.

Brøndby IF har indtil videre været en positiv overraskelse i denne sæson i 3F Superliga. En sejr mod rivalerne fra F.C. København vil selvfølgelig kun styrke deres position yderligere.

Brøndby IF håber på yderligere point til samlingen.

Der er ikke det store at udsætte på resultaterne for Brøndby IF igennem de senere uger. Set i det store billede har de stort set levet op til forventningerne. I deres tre foregående kampe vandt Brøndby IF 2-1 mod Vejle BK, hvorefter de led et 1-0 nederlag mod FC Midtjylland for senest at spille 0-0 mod Randers FC.

De blev omtalt som medalje-kandidater før sæsonen, og det mål er bestemt stadig indenfor rækkevidde for Brøndby IF.

Formkurven er godkendt uden ligefrem at være blændende for Brøndby IF hjemme, men tre point den kommende søndag virker ikke utænkeligt.

F.C. København inde i god stime.

F.C. København vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. F.C. København spillede 2-2 mod Lyngby Boldklub, hvorefter de spillede 3-3 mod AGF, inden de nedlagde Vejle BK 2-1 i deres foregående tre kampe.

Standarderne er tårnhøje for en klub som F.C. København og sæsonen kan stadig munde ud i guld for titelaspiranterne.

Det kan måske undre en lille smule at se F.C. København vurderet outsider her hos bookmakerne, deres formidable 3 sejre i de seneste 4 udekampe siden december taget i betragtning. Modstanderen skal selvfølgelig tages med i betragtning, men de vil i hvert fald gøre deres til at gøre bookmakernes vurdering til skamme.

Brøndby IF vs F.C. København h2h

Head-2-Head

Brøndby IF vandt 2-1 på udebane, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Parken i september 2020 i 3F Superliga. De seneste dueller mellem de to var profitable på oddset, hvis man havde væddet sine penge på begge hold til at score. Ikke færre end 8 af de foregående 10 kampe bød på mål fra begge parter. F.C. København går ind til kampen med en 5-3-2 historik mod Brøndby IF inden deres kommende opgør i 3F Superliga.

  • Broendby IF er ubesejret i de seneste 6 hjemmebane kampe i træk;
  • Broendby IF har scoret i seneste 12 af 14 kampe;
  • I 4 of 6 seneste Broendby IF kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • F.C. København er ubesejret i de seneste 10 kampe i træk;
  • F.C. København er ubesejret i de seneste 5 udebane kampe i træk;
  • F.C. København har vundet i seneste 4 af 5 udebane kampe;
  • F.C. København har scoret i seneste 22 af 24 kampe.