Brøndby skal holde titelkampen åben mod Midtjylland

Brøndby IF tager på søndag imod FC Midtjylland i 3F Superliga på Brøndby Stadion. Hos Mrgreen.com markerer de kampen med et fantastisk tilbud på odds 10.00 på en vinder af kampen. Du bestemmer selv, hvem du vil spille på, der er 10 gange pengene retur begge veje.

Som nummer 2 i stillingen har Brøndby IF indsamlet 52 point efter 28 kampe. Med 56 point har FC Midtjylland for samme antal kampe gjort sig fortjent til en plads som nummer 1.

Brøndby IF går ind til opgøret i 3F Superliga mod FC Midtjylland i håb om at lukke hullet op til sidstnævnte i tabellen.

Brøndby IF fortsat skidt kørende.

Brøndby IF ankommer til kampen den kommende søndag på nakken af en virkelig dårlig formkurve i de senere uger. Resultaterne for de foregående tre kampe siger, at Brøndby IF delte point i en 2-2 uafgjort kamp mod AGF, hvorefter de noterede en 3-0 sejr mod FC Nordsjælland for senest at agere den ene part i et 4-2 nederlag mod Randers FC.

En formkurve, der på hjemmebane siger 2 sejre i de seneste 6 kampe siden marts, virker umiddelbart som et acceptabelt udbytte. Men Brøndby IF har ikke råd til at slække på fokus, hvis der skal sikres en sejr den kommende søndag.

FC Midtjylland inde i god stime.

FC Midtjylland går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. Deres seneste tre kampe gav først FC Midtjylland i en kedelig 0-0 kamp med Randers FC, herefter fulgte en 4-1 sejr mod FC København, mens de i den seneste kamp sikrede sig en 3-0 sejr mod FC Nordsjælland.

En formkurve, der på udebane siger 1 sejr i de seneste 6 kampe siden marts, virker umiddelbart som et acceptabelt udbytte. Men FC Midtjylland har ikke råd til at slække på fokus, hvis der skal sikres en sejr den kommende søndag.

Få Odds 10 på BIF eller FCM sejr

Mr Green giver alle nye spillere chancen for at få et stort oddsboost på Brøndby – FCM kampen søndag aften. Du vælger selv din vinder og du får odds 10 på begge hold. Du kan spille op til 30 kroner og en gevinst udbetales uden omsætningskrav. Klik på nedenstående billede for at gøre brug af tilbuddet

Brøndby IF vs FC Midtjylland h2h

En duel FC Midtjylland ofte vinder

Et væddemål på FC Midtjylland til at vinde til nul i deres seneste kampe mod Brøndby IF var en klog investering på oddset. De endte med at sejre med henholdsvis 1-0 i april 2021 og 1-0 i februar 2021. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 5 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. I de seneste 10 kampe mellem klubberne i 3F Superliga har FC Midtjylland generelt været dominerende mod Brøndby IF, som de har besejret i 60% af kampene.

  • Broendby IF har scoret i seneste 8 af 10 kampe;
  • I 3 of 5 seneste Broendby IF kampe var antal mål OVER 3.5;
  • I 4 of 6 seneste Broendby IF kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Broendby IF har indkasseret mål i seneste 5 af 7 kampe.
  • I 5 of 7 seneste FC Midtjylland kampe var antal mål OVER 2.5;
  • I 3 of 5 seneste FC Midtjylland kampe var antal mål OVER 3.5;
  • FC Midtjylland har scoret i seneste 6 af 8 kampe;
  • I 3 seneste FC Midtjylland kampe i træk var antal mål OVER 2.5.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: Brøndby IF giver 3.20 for en sejr, uafgjort betaler 3.50 retur, mens FC Midtjylland giver 2.10 på oddset.