Tre point mod Nordsjælland sender Brøndby tilbage på tronen

Brøndby IF har fordel af hjemmebane på Brøndby Stadion, når FC Nordsjælland kommer forbi på mandag til et opgør i 3F Superliga. Som nummer 1 i stillingen har Brøndby IF indsamlet 58 point efter 31 kampe. Med 43 point har FC Nordsjælland for samme antal kampe gjort sig fortjent til en plads som nummer 5.

Brøndby IF inde i god stime.

Brøndby IF går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. Resultaterne for de foregående tre kampe siger, at Brøndby IF fik en en 3-1 gevinst mod FC Midtjylland, hvorefter de noterede et 2-1 nederlag mod F.C. København mens den seneste kamp resulterede i en 2-1 sejr mod AGF.

Brøndby IF har på eget græs taget 3 sejre i de seneste 6 kampe siden marts. De vil uden tvivl være stærkt opsatte på, at lægge endnu flere point til totalen på mandag.

FC Nordsjælland håber på yderligere point til samlingen.

Der er vanskeligt at pege fingre ad FC Nordsjælland, da den seneste tids resultater i det store billede har levet op til forventningerne. Deres seneste tre kampe gav først FC Nordsjælland en 2-2 uafgjort mod F.C. København, herefter fulgte et 3-1 nederlag mod AGF, mens de i den seneste kamp sikrede sig en 2-1 sejr mod Randers FC.

Med 3 sejre og 2 nederlag i de seneste 6 kampe ude kan præstationerne fra FC Nordsjælland vel bedst beskrives som anstændige og så heller ikke mere. Som følge heraf må de finde sig i en outsiderstatus i deres kommende udekamp.

Brøndby IF vs FC Nordsjælland h2h

Brøndby IF skal udvide sejrsstimen

Brøndby IF formåede at holde buret rent i deres seneste opgør mod FC Nordsjælland i 3F Superliga. I begge løb de også med tre point, da de vandt 3-0 i april 2021 og 1-0 i februar 2021. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 6 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. I de seneste 10 kampe mellem klubberne i 3F Superliga har Brøndby IF generelt været dominerende mod FC Nordsjælland, som de har besejret i 70% af kampene.

Stats and facts for Brøndby IF and FC Nordsjælland.

  • Brøndby IFBroendby IF er ubesejret i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • Brøndby IFBroendby IF har scoret i seneste 11 af 13 kampe;
  • Brøndby IFI 7 of 9 seneste Broendby IF kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Brøndby IFBroendby IF har indkasseret mål i seneste 8 af 10 kampe.
  • FC NordsjællandFC Nordsjaelland ikke vundet i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • FC NordsjællandI 12 of 14 seneste FC Nordsjaelland kampe var antal mål OVER 2.5;
  • FC NordsjællandFC Nordsjaelland har scoret i seneste 14 af 16 kampe;
  • FC NordsjællandI 8 seneste FC Nordsjaelland kampe i træk var antal mål OVER 2.5.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: Brøndby IF giver 1.33 for en sejr, uafgjort betaler 5.00 retur, mens FC Nordsjælland giver 7.50 på oddset.