Brøndby skal banke videre mod Randers FC

Brøndby IF byder velkommen til Randers FC i 3F Superliga på søndag på Brøndby Stadion. Med en placering som nummer 2 i tabellen i slutspillet har Brøndby IF samlet 49 point efter 26 kampe. På 33 point befinder Randers FC sig rangeret som nummer 6 for lige så mange kampe.

Det er snart nogle runder siden, at Randers FC senest smagte sejrens sødme i 3F Superliga. De skal dog næppe forvente at modtage noget nødhjælp fra Brøndby IF.

Brøndby IF drømmer om mere.

Brøndby IF har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. I Brøndby IFs 3 sidste kampe har de været igennem et 3-1 nederlag mod FC København,
hvorefter fulgte en 2-2 uafgjort mod AGF, mens de senest smadrede FC Nordsjælland 3-0.

Der er ikke rigtigt noget at udsætte på Brøndby IF og deres form hjemme hjemme, som har givet 2 sejre i de seneste 6 kampe siden februar. Deres næste hjemmekamp tilbyder en god mulighed for endnu et positivt resultat.

Randers FC håber på frisk start.

Randers FC går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret. Deres seneste tre kampe gav først Randers FC i en 1-1 uafgjort mod AGF, herefter fulgte en 0-0 uafgjort mod FC Midtjylland, mens de i den seneste kamp måtte bide i græsset mod AGF i et 2-0 nederlag.

Det har været et middelmådigt udbytte af 1 sejr og 3 nederlag i de seneste 6 kampe for Randers FC. Der skal sandsynligvis andre boller på suppen, hvis de skal hente tre point i deres kommende udekamp .

Brøndby IF vs Randers FC h2h

Head-2-Head

Gode chancer for mål

Det seneste indbyrdes opgør i 3F Superliga mellem Brøndby IF og Randers FC fandt sted i oktober 2020. Kampen gik ikke over i historien, men gav dog en stærk gevinst på oddset via resultatet 0-0. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 6 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. Brøndby IF nyder generelt et vist overtag mod Randers FC, som de har besejret 7 gange i deres 10 seneste møder i 3F Superliga.

  • Broendby IF ikke vundet i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • I 5 of 7 seneste Broendby IF kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Broendby IF har scoret i seneste 6 af 8 kampe;
  • Broendby IF har indkasseret mål i seneste 5 af 7 kampe.
  • Randers FC ikke vundet i de seneste 4 kampe i træk;
  • Randers FC ikke vundet i de seneste 6 udebane kampe i træk;
  • Randers FC har indkasseret mål i seneste 8 af 10 kampe;
  • Randers FC har scoret i seneste 5 af 7 kampe.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: Brøndby IF giver 1.87 for en sejr, uafgjort betaler 3.70 retur, mens Randers FC giver 3.90 på oddset.