Brøndby skal svare igen på mistet førsteplads mod Randers

Brøndby IF har fordel af hjemmebane på Brøndby Stadion, når Randers FC kommer forbi på torsdag til et opgør i 3F Superliga. Brøndby IF er placeret som nummer 2 i tabellen med 37 point efter 18 kampe. Randers FC indtager en 5. plads i stillingen med 27 point.

Det er snart nogle runder siden, at Randers FC senest smagte sejrens sødme i 3F Superliga. De skal dog næppe forvente at modtage noget nødhjælp fra Brøndby IF.

Brøndby IF fortsætter pointhøsten.

Brøndby IF måtte notere sig et skuffende nederlag i klubbens seneste kamp i 3F Superliga. Bortset fra dette tilbageskridt har resultaterne ellers været særdeles positive i den senere tid. I deres tre foregående kampe sikrede Brøndby IF sig en 4-0 sejr mod Lyngby Boldklub, hvorefter de tog en 2-1 sejr mod Vejle BK for senest at lide et 1-0 nederlag mod FC Midtjylland.

De blev omtalt som medalje-kandidater før sæsonen, og det mål er bestemt stadig indenfor rækkevidde for Brøndby IF.

Brøndby IF har hjemme taget 2 sejre i de seneste 3 kampe siden december. De vil uden tvivl være stærkt opsatte på, at lægge endnu flere point til totalen på torsdag.

Randers FC drømmer om at stoppe ringe stime.

Randers FC er stærkt opsatte på igen snart at vinde en fodboldkamp oven på den senere tids skuffende resultater. Randers FC spillede 0-0 mod AaB, hvorefter de spillede 1-1 mod FC Nordsjælland, inden de tabte 2-1 til OB i deres foregående tre kampe.

Evnerne rækker næppe til medaljer, men ser omvendt også alt for gode til en bundstrid, og deres nuværende midterplacering bekræfter forventningerne til Randers FC.

Randers FC har på udebane noteret sig 11 point ud af 18 mulige siden december.

Brøndby IF vs Randers FC h2h

Brøndby IF havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-1 tilbage i oktober 2020 i 3F Superliga. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 7 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. Brøndby IF plejer at være glade for at møde Randers FC, og tog sig kærligt af alle tre point 7 gange i de seneste 10 kampes i 3F Superliga.

  • Broendby IF er ubesejret i de seneste 5 hjemmebane kampe i træk;
  • Broendby IF har vundet i seneste 4 af 5 hjemmebane kampe;
  • Broendby IF har scoret i seneste 18 af 20 kampe;
  • Broendby IF har indkasseret mål i de seneste 10 hjemmebane kampe i træk.
  • Randers FC ikke vundet i de seneste 4 kampe i træk;
  • Randers FC har scoret i seneste 13 af 15 kampe;
  • I 2 of 4 seneste Randers FC kampe var antal mål UNDER 3.5.