Brøndby hævner skuffelse

Vi skulle være rimeligt sikre på én ting, når søndagens aftenkamp i Superligaen ruller over skærmen og det er mål. Brøndby og SønderjyskE har mødt hinanden 41 gange tidligere i Superligaen og de har endnu aldrig spillet 0-0. Søndag aften passer Peter Kjærsgaard fløjten, og Brøndby som vinder kaster 1.76 af sig på oddset, mens du kan spille udesejren til 4.10 på oddset.

Som ovennævnt har de aldrig spillet 0-0, og faktisk har deres hidtidige kampe et fornemt snit på 3.27 kasser pr. kamp. Det er svært at klage over som fodboldtilskuer! Begge parter går også på jagt efter mål her, for førstepladsen i Superligaen er på spil. Vinderen tager duksepladsen og bliver dér, hvis ikke FC Midtjylland vinder deres mandagskamp.

SønderjyskE fik svaret hurtigt igen på nederlaget mod FC København, hvilket derfor fortsat er deres eneste i de 11 kampe, som klubben har afviklet siden exit i Europa League. Hos brøndby fik de mod AGF stoppet en stime på fire sejre i træk, da filmen knækkede i Aarhus i mandags. Hos hjemmeholdet må Blas Riveros, Rezan Corlu og Andrija Pavlovic sidde over hos hjemmeholdet, mens gæsterne har Alexander Bah i karantæne.

Vi kommer dårligt uden om at indrømme, at oddset på hjemmeholdet måske lige er tippet til den lave ende for at kaldes spilbart, SønderjyskE har trods alt ikke været svage på udebane i denne sæson. Heller ikke på udebane, og de har holdt Brøndby til nul på eget græs tidligere på efteråret. Ikke desto mindre ser vi alligevel de blå-gule svare igen på dét nederlag og dermed også på nederlaget mod AGF.

Flere interessante tips