Brøndby tændte på forsvar af førsteplads

Det kostede ikke Brøndby førstepladsen i tabellen, at de måtte rejse fra Haderslev i søndags uden point. Dertil var forspringet for stort, men når de lørdag aften kl. 18.00 tager imod FC Midtjylland er der igen meget på spil for de blå-gule.

Trods nederlag i sidste uge mod SønderjyskE må formen stadig siges at være god i Brøndby-truppen. At åbne med fire sejre i de første fire kampe havde klubben ikke engang selv turde håbe på. FC Midtjylland har præsteret en kende under forventet, hvis der kun kigges ren Superliga, men med dobbelt-program må pointhøsten stadig kaldes godkendt.

Brian Priske har stadig ikke tabt til Brøndby i de fire kampe, han har ageret cheftræner i et opgør mod Niels Frederiksens tropper. To blev vundet, to sluttede med pointdeling. Går vi længere tilbage i historikken har Brøndby dog generelt klaret sig en del bedre imod midtjyderne end de fleste andre klubber i Superligaen kan prale ad. Kun to af de seneste 10 hjemmekampe blev tabt.

Det vil grænse til det mærkværdige, hvis ikke “ulvene” er mentalt optaget af kampene i Champions League i disse tider. For ikke at sige fysisk, alt afhængig af hvem der kommer til at spille lørdag aften. Brøndby vil være tændte på at forsvare førstepladsen og sænke FCM, men sidstnævnte ønsker ikke at sætte alt for meget over styr. Vi satser på krydset.

Flere interessante tips