BSC Young Boys mod Manchester City – Optakt, Spilfiduser, Odds

BSC Young Boys skal op imod Manchester City på onsdag i en kamp spillet på Stade de Suisse Wankdorf. Det er tredje runde af gruppespillet i Champions League, hvor begge fortsat vil være yderst opsatte på at føje til pointkontoen.

Efter anden runde af gruppespillet er BSC Young Boys nummer tre med et point, mens Manchester City har seks point som nummer et.

BSC Young Boys kommer til deres næste Champions League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.3 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 13 gange og indkasserede selv 17 mål. Det er 1.7 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

Manchester City kan inden deres kommende opgave fremvise en rimeligt god målform for deres seneste ti kampe. De har et gennemsnit på 2.7 mål pr. kamp, svarende til 27 mål i alt. De måtte finde sig i seks scoringer imod, eller et snit på 0.6 pr. kamp, hvor de holdt rent bur fire gange.

  • Young Boys har ikke tabt 46 af 48 af deres seneste hjemmekampe
  • Young Boys scorede i 44 af deres seneste 46 kampe
  • Young Boys scorede i deres seneste 24 hjemmekampe
  • I de seneste 11 Young Boys hjemmekampe, har summen af mål været over 2.5
  • Young Boys har ikke tabt 22 af 24 af deres seneste kampe
  • Manchester City scorede i 16 af deres seneste 18 kampe
  • Der er scoret imod Manchester City i 14 af de seneste 16 udekampe
  • 7 af Manchester City’s seneste 9 udekampe havde over 2.5 mål
  • Der er scoret imod Manchester City i 8 af de seneste 9 kampe
  • 6 af Manchester City’s seneste 8 udekampe havde under 3.5 mål

Odds til kampen mellem BSC Young Boys og Manchester City leveres af Bet365. For a full list of odds for the match visit Bet365.com

Odds på kampen: BSC Young Boys (12.00) | Uafgjort (7.00) | Manchester City (1.20)

Over/Under mål (O/U): Under 2.5 (2.60) | Over 2.5 (1.48)

Begge hold til at score (O/U): BTTS Nej (1.70) | BTTS Nej (2.05)

Mangler du en bookmaker til BSC Young Boys mod Manchester City? Få et risikofrit væddemål her.

BSC Young Boys vs Manchester City – Seneste nyt

I værste fald må Manchester City finde sig i at have fem spillere ude til deres kommende duel i Champions League. Blandt de fraværende spillere i Manchester City-truppen, er Manuel Akanji i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Det er navne som Mateo Kovacic, Jack Grealish, Kevin De Bruyne og Zack Steffen, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Stade de Suisse Wankdorf.

Lineup BSC Young Boys vs Manchester City

Form BSC Young Boys mod Manchester City

BSC Young Boys går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 2-2 pointdeling mod Røde Stjerne, før de nedlagde FC Basel 1893 med 3-0. Mod FC Zuerich blev der delt i porten i en 0-0 kamp.

Manchester City har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke RB Leipzig med 1-3. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 1-0 mod Arsenal. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 2-1 over Brighton.

BSC Young Boys mod Manchester City – indbyrdes historik

Det er første gang BSC Young Boys står Manchester City overfor hinanden, i hvert fald i Champions League, hvor begge altså står overfor en helt ukendt modstander.

BSC Young Boys var i stand til at vinde syv af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort to gange. De led også en nederlag i denne serie. Manchester City sejrede i seks af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort nul gange og led fire nederlag. Manchester City var først med en kasse i bare fire af deres foregående 10 udekampe. BSC Young Boys satte den første scoring ind i syv af deres seneste 10 hjemmekampe.

BSC Young Boys mod Manchester City – Formstærke spillere

Cedric Itten har været den bedste målskytte i Champions League for hjemmeholdet med to mål på det seneste. BSC Young Boys satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. Manchester City kigger til gengæld mod Julian Alvarez i håb om, at han kan udvide totalen på fire mål i hans seneste kampe i Champions League.