Bulgarien vs Serbien – Optakt, bedste Odds og gode tips

Vi går ind i fjerde runde af kvalifikationen til EM og foran os ligger en kamp mellem Bulgarien og Serbien den kommende tirsdag på Huvepharma Arena. Med sejre på 1-0 og 6-1 i deres seneste to opgør mod Bulgarien ser Serbien uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme.

Efter de første tre kampe i gruppespillet er Bulgarien nummer fem med en point point, mens Serbien er nummer en med seks point point. Bulgarien går ind til deres kommende kamp som nummer 76 på FIFAs verdensrangliste. Der er et ret stort hul til de kommende modstandere fra Serbien, som ligger nummer 25 i verden.

Form Bulgarien mod Serbien

Bare ét point forhindrer Bulgarien i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 0-1 og 3-0 mod Montenegro og Ungarn. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 1-1 mod Litauen. Bulgarien vandt beskedne to af deres seneste seks mulige landskampe. Af de resterede fire spillede de uafgjort to gange og tabte to, mens de scorede fire og lukkede fem mål ind.

Serbien har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev USA nedlagt 1-2, hvorpå Litauen blev fejet til side med 2-0. Senest gik formen ud over Montenegro, der blev slået med 0-2. Serbien præsterede flotte fire sejre i deres seks landskampe, der også gav dem en uafgjort og en nederlag. De smækkede 14 mål i kassen, mens de indkasserede ni.

Bulgarien vandt ingen af deres foregående 4 kampe i træk.

Serbien vil forsøge at udvide deres bemærkelsesværdige stribe af 4 sejre i træk, når de går på banen til deres næste kamp.

Vores tip

Facts og finurligheder for Bulgarien v Serbien.

  • 10 af Bulgarien’s seneste 12 kampe havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod Bulgarien i 13 af de seneste 15 hjemmekampe
  • I 5 af de seneste 6 hjemmekampe Bulgarien har spillet, har begge hold scoret
  • 6 af Bulgarien’s seneste 8 kampe havde under 2.5 mål
  • Bulgarien scorede i 9 af deres seneste 11 hjemmekampe
  • Serbien har ikke tabt 12 af 14 af deres seneste udekampe
  • Serbien scorede i 11 af deres seneste 12 kampe
  • Serbien har ikke tabt 10 af 12 af deres seneste kampe
  • Serbien var i vandt de seneste 3 kampe i træk involveret i opgør med færre end 2.5 mål
  • Serbien scorede i 12 af deres seneste 14 udekampe

Bulgarien vs Serbien – Seneste nyt

Bulgarien mod Serbien – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Serbien med de tre point i en 0-1 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende tirsdag. Bulgarien vandt en af deres foregående fire kampe mod Serbien, mens sidstnævnte vandt to af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 3.80 i skrivende stund.

Begge hold scorede i to af de seneste fire kampe mellem Bulgarien og Serbien.

Spilfiduser for kampen

Vasil Bozhikov har været den bedste målskytte i EM for hjemmeholdet med en mål på det seneste. Bulgarien satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. Serbien kigger til gengæld mod Aleksandar Mitrovic i håb om, at han kan udvide totalen på syv mål i hans seneste kampe i EM.

Bulgarien vandt beskedne fire sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne en gange, mens de tabte fem kampe. Gæsterne fra Serbien vandt seks af deres seneste 10 udekampe, hvoraf to sluttede remis. De tabte desuden to af disse udekampe. Man kunne forestille sig, at Serbien sætter næsen op efter at score den kommende tirsdag, da Bulgarien kun præsterede at holde rent bur én gang i 10 hjemmekampe. Gæsterne præsterede at holde rent bur fire gange i deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i to kampe af de seneste fire kampe mellem disse to hold. Bulgarien præsterede et gennemsnit på 0.75 mål, mens Serbien snittede to mål i disse. Begge hold scorede to gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i tre af Bulgariens sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.2 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i seks af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 2.5 mål i disse kampe.