Bundgys i Vejle når SønderjyskE kommer på besøg

Det ligner en jævnbyrdig kamp, når Vejle Boldklub og SønderjyskE tørner ind i hinanden den kommende søndag til et opgør i 3F Superliga. Vejle Boldklub lægger beslag på placeringen som nummer 12 i 3F Superliga med 5 point for deres første 14 kampe. Differencen til SønderjyskE er 4 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 11 i tabellen for 14 kampe. 

Både Vejle Boldklub og SønderjyskE har måttet udholde en del flere skuffelser på det seneste end godt er i 3F Superliga. Begge går ind til rundens duel på udkig efter et resultat, der kan opbygge den foreslåede moral igen. 

Det seneste kæmpe store nederlag for SønderjyskE fik konsekvenser på trænerbænken. Cheftræneren er fyret, og en ny mand skal ind og samle stumperne. Der er store skyer over SønderjyskE for tiden.

Når det kommer til mål, er Vejle Boldklub ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 8 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.8 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 26 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 2.6 pr. kamp med 1 clean sheet undervejs. 

Hvad målscoring angår, er SønderjyskE ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 7 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.7 pr. kamp. De indkasserede 23 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2.3 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 1 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Vejle Boldklub vs SønderjyskE.

  • Vejle Boldklub har tabt i seneste 4 af 5 kampe;
  • Vejle Boldklub har indkasseret mål i seneste 20 af 22 kampe;
  • I 3 of 5 seneste Vejle Boldklub kampe var antal mål OVER 3.5;
  • I 4 of 6 seneste Vejle Boldklub kampe var antal mål OVER 2.5.
  • SønderjyskE ikke vundet i de seneste 5 kampe i træk;
  • SønderjyskE har tabt i de seneste 6 udebane kampe i træk;
  • SønderjyskE ikke vundet i de seneste 7 udebane kampe i træk;
  • SønderjyskE har tabt i seneste 4 af 5 kampe.

Form Vejle Boldklub mod SønderjyskE

Vejle Boldklub fortsat skidt kørende.

Vejle Boldklub går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret. Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Vejle Boldklub i øjeblikket. Mod FC Nordsjælland satte de sig igennem i en 2-0 sejr, før de spillede 1-1 mod AC Horsens. I sidste runde gik de dog ned med 3-0 mod F.C. København.

SønderjyskE drømmer om at stoppe ringe stime.

SønderjyskE er stærkt opsatte på igen snart at vinde en fodboldkamp oven på den senere tids skuffende resultater. Bare ét point forhindrer SønderjyskE i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 3-2 af FC Midtjylland, før de sikrede det ene point i en 0-0 kamp mod AGF. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod Silkeborg IF, som satte sig igennem med 0-6.

I en kamp mellem to angiveligt jævnbyrdige klubber, med begge i nogenlunde samme form, ligner det et opgør, der kan gå alle veje. Derfor kan uafgjort hurtigt vise sig at indeholde den største værdi på oddset. Bookmakerne giver Vejle Boldklub43% chance for at tage tre point mod SønderjyskE. Det svarer til, at man får 2.35 på oddset for sejr til Vejle Boldklub, mens uafgjort giver 3.45 gange igen. Et væddemål på en udesejr til SønderjyskE betaler dig pengene 2.88 gange igen på oddset.

Vejle Boldklub v SønderjyskE Indbyrdes historik

Vejle Boldklub tabte deres seneste indbyrdes møde i 3F Superliga, da SønderjyskE noterede en sejr på 1-0. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor Vejle Boldklub sikrede alle tre point via en sejr på 4-2. Vejle Boldklub går ind til opgøret med en historik mod SønderjyskE, der siger 5-1-4 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 5 gange i de seneste 10 kampe mellem Vejle Boldklub og SønderjyskE. Begge hold var på tavlen 4 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i 3F Superliga

Topscorer i form

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en god idé at holde på Lukas Engel. Han er topscorer for Vejle Boldklub med 2 mål for sæsonen og præsterede desuden 2 i de seneste seks kampe. 

SønderjyskE krydser til gengæld fingre for, at Daniel Prosser kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på 2 mål i alle turneringer i denne sæson.