Burnley kan bide fra sig på Villa Park

Det er to klubber, som begge kommer fra en identisk succesoplevelse i weekendens runder, som brager sammen på Villa Park torsdag aften. Der er kick off kl. 19.00, når Aston Villa byder Burnley op til dans. En dans der kan sende hjemmeholdet op i den rigtigt sjove ende af tabellen, og de kan spilles til 1.77 på oddset. Er det til gengæld Burnley, som stikker tre point i lommen, vinker de farvel til bundpladserne og giver 4.90 igen på oddset.

Det var under kæmpe pres i store dele af kampen, men Aston Villa figtede fortrinligt i weekendens lokalbrag mod Wolverhampton. Efter tre udebanenederlag i træk til “ulvene”, var det denne gang Villa, der kørte hjem til Aston med tre point til kontoen, i hvad der pludselig kunne betegnes som en taktisk triumf for manager Dean Smith og hans spillere. Spørgsmålet er, om de for en gangs skyld kan overføre opskriften til hjemmebanen?

Burnley har ligget til nedrykning lige siden sæsonen startede, men efter deres stærke 1-0 sejr ude over Arsenal søndag aften, kravlede de over stregen for første gang i denne sæson. Naturligvis til stor tilfredshed for manager Sean Dyche, som på klassisk Burnley-manér synes at have fået sat holdet stærkt op defensivt og kun én af de seneste fem kampe gav nederlag.

Aston Villa har fremragende seks sejre i deres seneste syv udekampe. Til gengæld har de tre nederlag i træk på Villa Park og fire i de seneste fem. Absurd nok er det kun Liverpool, man har slået hjemme. Værdien i kampen her ligger uden tvivl på gæsterne.

Flere interessante tips