Gunners går efter flere sejre på Turf Moor

Begge parters placering i midten af Premier League antyder en jævnbyrdig kamp, når Burnley på Turf Moor har besøg af Arsenal. Burnley er placeret som nummer 15 i stillingen med 29 point for 27 kampe. Arsenal ligger til gengæld 8 point foran som nummer 10.

Det er snart nogle runder siden, at The Clarets senest smagte sejrens sødme i Premier League. De skal dog næppe forvente at modtage noget nødhjælp fra Arsenal.

Burnley drømmer om mere.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for Burnley igennem de seneste ugers kampe. I deres seneste tre kampe delte Burnley point i en 0-0 kamp mod West Bromwich, før de led et 4-0 nederlag mod Tottenham for så senest at præstere en 1-1 mod Leicester.

Burnley forventes at komme tomhændede ud på den anden side af kampen på lørdag. Et udbytte på 2 nederlag i de seneste 6 kampe hjemme kunne være bedre, hvorfor det ser svært ud her.

Arsenal håber på yderligere point til samlingen.

Der er ikke det store at udsætte på resultaterne for Arsenal igennem de senere uger. Set i det store billede har de stort set levet op til forventningerne. I deres tre foregående kampe kom The Gunners til kort i et 1-0 nederlag mod Manchester City, hvorefter de tog en 3-2 sejr mod Benfica i Europa League for senest at sikre en 3-1 sejr mod Leicester.

Formkurven er godkendt uden ligefrem at være blændende for The Gunners ude, men tre point den kommende lørdag virker ikke utænkeligt.

The Clarets vs Arsenal h2h

Head-2-Head

Burnley havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 1-0 tilbage i december 2020 i Premier League. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 5 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. Man kan konstatere, at The Gunners på det seneste har været i stand til at “læse” Burnley godt med en 8-1-1 historik i Premier League før denne kamp.

  • Burnley ikke vundet i de seneste 4 kampe i træk;
  • Burnley ikke vundet i de seneste 5 hjemmebane kampe i træk;
  • Burnley er ubesejret i de seneste 4 hjemmebane kampe i træk;
  • I 6 of 8 seneste Burnley kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • Arsenal har indkasseret mål i seneste 6 af 8 kampe;
  • I 2 of 4 seneste Arsenal kampe var antal mål OVER 3.5;
  • I 2 of 4 seneste Arsenal kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Arsenal har indkasseret mål i de seneste 5 kampe i træk.