Burnley mod Arsenal i Premier League runde 5 – optakt, odds og spilfiduser

Burnley byder velkommen til Arsenal i Premier League på lørdag på Turf Moor. Det er sidste sæsons nummer 17 med med 39 point, der byder velkommen til sidste sæsons nummer 8 i denne runde 5 i Premier League. Sidstnævnte lukkede sæsonen med en pointtotal i Premier League, der nåede op på med 61 point. 

Som nummer 18 har The Clarets formået at skrabe 1 point sammen for 4 kampe. Med 3 point har The Gunners for 4 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 16 i Premier League. Ifølge bookmakerne er Arsenal favoritter til sejren. 

Et væddemål på Arsenal giver dig netop nu 2.14 retur på oddset, hvilket svarer til, at bookmakerne giver dem 47% chance for at slå Burnley. Ønsker du at placere dine indsatser på Burnley, kan de spilles til 3.65 på oddset. Både Burnley og Arsenal har måttet udholde en del flere skuffelser på det seneste end godt er i Premier League. 

Begge går ind til rundens duel på udkig efter et resultat, der kan opbygge den foreslåede moral igen.

Vores tip

Facts og finurligheder for Burnley vs Arsenal.

  • Burnley ikke vundet i de seneste 7 kampe i træk;
  • Burnley ikke vundet i de seneste 12 hjemmebane kampe i træk;
  • Burnley har tabt i seneste 6 af 7 kampe;
  • Burnley har tabt i seneste 5 af 6 hjemmebane kampe.
  • I 5 of 7 seneste Arsenal kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Arsenal har indkasseret mål i seneste 4 af 6 kampe.

Form Burnley vs Arsenal

The Clarets fortsat skidt kørende.

Burnley går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret. Resultaterne for deres foregående tre kampe siger, at Burnley præsterede en 0-0 uafgjort mod Newcastle, hvorefter de noterede en 1-1 uafgjort mod Leeds, inden deres seneste kamp resulterede i et 3-1 nederlag mod Everton.

The Gunners håber på frisk start.

Arsenal går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret. The Gunners har i deres forgange tre kampe noteret sig en 6-0 sejr mod West Brom, et 5-0 nederlag mod Manchester City og senest en 1-0 sejr mod Norwich.

I en kamp mellem to angiveligt jævnbyrdige klubber, med begge i nogenlunde samme form, ligner det et opgør, der kan gå alle veje. Derfor kan uafgjort hurtigt vise sig at indeholde den største værdi på oddset. Bookmakerne har placeret oddset for en hjemmesejr på 3.65, men en sejr til det gæstende mandskab betaler 2.14 på oddset.

Burnley v Arsenal Indbyrdes historik

Der var gevinst på oddset, hvis du satsede på uafgjort, da Burnley senest mødte Arsenal på Turf Moor. Ingen af de to klubber formåede nemlig at gribe overtaget i kampen, der emmede ud i en 1-1. Burnley møder Arsenal med en historik imellem klubberne, der siger 1-2-7 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 5 gange i de seneste 10 kampe mellem Burnley og Arsenal. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 5 af deres seneste 10 dueller.

Stilling i Premier League

Formstærk måltyv

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i James Tarkowski. Han har vist flaget for Burnley med 1 mål for sæsonen og stod desuden for 1 i de seneste seks kampe.

Arsenal har til gengæld forhåbninger om, at Pierre-Emerick Aubameyang kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 1 mål i alle turneringer indtil videre, samt 4 i de seneste seks.