Burnley mod Arsenal – Optakt, Spilfiduser, Odds

Burnley byder velkommen til Arsenal i Premier League den kommende lørdag på Turf Moor.

På en tredjeplads i tabellen har Arsenal opnået 52 point på de første 24 afviklede runder. Burnley samlede 13 point til kontoen, hvilket kaster en placering som nummer 19 i Premier League stillingen af sig.

Der er blevet scoret flittigt i Burnleys seneste kampe og i begge ender af banen. I deres seneste 5 kampe kom begge hold på tavlen, hvilket gør det oplagt at kigge efter oddsene på det scenarie den kommende lørdag.

Når det kommer til mål, er Burnley ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne ti gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med en mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 18 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.8 pr. kamp med en clean sheets undervejs.

Arsenal ankommer til denne udekamp med en god historik på målfronten for de seneste ti kampe. Det er blevet til 2.4 mål pr. kamp, svarende til 24 mål i alt. I egen ende lukkede de 11 mål ind, eller 1.1 mål pr. kamp, hvor de holdt målet rent tre gange.

Burnley har vundet tre sejre, mens de har spillet fire uafgjorte og tabte desuden 17 kampe i denne sæson i Premier League. Burnley har ikke holdt rent bur i deres seneste 6 kampe på stribe.

Arsenal kigger på 16 sejre, samt fire uafgjorte såvel som fire nederlag i Premier League. Arsenal er noteret for 4 sejre på stribe.

Vores tip

  • Der er scoret imod Burnley i 27 af de seneste 29 kampe i Premier League
  • Burnley har ikke vundet 17 af 19 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Burnley i 19 af de seneste 21 kampe
  • Burnley har ikke vundet 15 af 17 af deres seneste kampe i Premier League
  • Burnley har ikke vundet 13 af 14 af deres seneste hjemmekampe i Premier League
  • Arsenal scorede i 18 af deres seneste 20 udekampe
  • I de seneste 4 udekampe i træk Arsenal har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Arsenal i 11 af de seneste 12 udekampe
  • 7 af Arsenal’s seneste 8 udekampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 4 Arsenal kampe i Premier League, har summen af mål været over 2.5

Form Burnley mod Arsenal

Bare ét point forhindrer Burnley i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 3-1 af Manchester City, før de sikrede det ene point i en 2-2 kamp mod Fulham. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod Liverpool, som satte sig igennem med 3-1. Burnley var kun i stand til at vinde én af deres seneste seks ligakampe på eget græs, mens to sluttede uafgjort og de led tre nederlag. De stod selv for ni mål, men indkasserede samtidig ni.

Arsenal har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Nottingham Forrest nedlagt 1-2, hvorpå Liverpool blev fejet til side med 3-1. Senest gik formen ud over West Ham, der blev slået med 0-6. Arsenal vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede en uafgjort og led to nederlag. De scorede 14 mål, mens de samtidig indkasserede otte mål.

Burnley opnåede nul sejre og nul point i de seneste ni kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede otte gange i disse kampe, men lukkede også selv 26 ind. Arsenal noterede sig 24 point efter otte sejre i deres seneste otte kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede 23 mål, men indkasserede også seks selv.

Burnley vs Arsenal – Seneste nyt

Burnley kan i værste fald risikere at have hele seks spillere på fraværslisten når de på lørdag igen skal i kamp. Med to spillere i karantæne er Burnley tvunget til at ændre i holdopstillingen, da Sander Berge og Maxime Esteve sidder i straffeboksen.

Nathan Redmond, Jordan Beyer, Charlie Taylor, Luca Koleosho, Dara O’Shea og Vitinho er alle ude af truppen, som Burnley tager imod Arsenal med på Turf Moor.

I værste fald må Arsenal finde sig i at have seks spillere ude til deres kommende duel i Premier League.

Emile Smith Rowe, Oleksandr Zinchenko, Gabriel Jesus, Fabio Vieira, Thomas Partey og Jurrien Timber bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Arsenal, når de drager til Turf Moor.

Burnley mod Arsenal – indbyrdes historik

Burnley har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 19 indbyrdes opgør mod Arsenal. Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 3-1 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten den kommende lørdag. Arsenal synes at have et godt øje til Burnley, som de har slået seks gange i deres seneste ti kampe.

I de seneste ti indbyrdes opgør mellem Burnley og Arsenal fandt begge vej til netmaskerne fem gange.

Burnley mod Arsenal Spiltips

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Zeki Amdouni, der viser god form for Burnley. Han fandt vej til netmaskerne to gange i hans seneste kampe i Premier League. Dén total øger han gerne mod Arsenal.Gæsterne krydser fingre for Bukayo Saka til at score igen efter fem Premier League mål i deres seneste kampe i denne turnering.

Burnley opnåede en sølle sejr i deres seneste 10 kampe foran eget publikum og spillede uafgjort i to af disse. De led syv nederlag i denne serie. Arsenal nappede fire sejre i deres seneste 10 udekampe, mens de spillede to uafgjort og led fire nederlag. Begge hold har været ringe til at holde deres modstander fra scoring i den seneste tid. Burnley holdt kun rent bur i en af deres seneste 10 hjemmekampe, mens Arsenal præsterede et rent i to af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste ti kampe mellem disse to klubber. Burnley præsterede et gennemsnit på 0.6 mål, mens Arsenal landede et snit på 1.8 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen fem gange i disse kampene. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Burnleys sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score en mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i fem af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 2.1 mål i disse kampe.