Burnley mod Aston Villa i Premier League runde 36 – optakt, odds og spilfiduser

Efter 34 kampe afviklet er Burnley placeret nummer 16 i stillingen med 34 point. Der er 6 points forskel til Aston Villa, der som nummer 13 har samlet 40 point sammen.

Burnley har brug for en sejr på lørdag for at lukke afstanden til Aston Villa i stillingen i Premier League. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet.

Når det kommer til mål, er Burnley ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 9 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.9 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 16 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.6 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Aston Villa vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 13 gange i deres seneste 10 opgør, eller 1.3 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 10 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1 pr. kamp. De holdt målet rent 5 gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for Burnley v Aston Villa.

 • Burnley vandt deres seneste 3 hjemmekampe
 • Der er scoret imod Burnley i 8 af de seneste 10 kampe
 • Burnley har ikke tabt deres seneste 3 kampe
 • Burnley har ikke tabt deres seneste 3 hjemmekampe
 • Burnley scorede i deres seneste 3 hjemmekampe
 • Aston Villa har ikke vundet deres seneste 5 kampe
 • Aston Villa tabte 4 af 5 af deres seneste kampe
 • Aston Villa har ikke vundet deres seneste 3 udekampe
 • Der er scoret imod Aston Villa i 4 af de seneste 5 kampe
 • Aston Villa scorede i 4 af deres seneste 5 udekampe
 • I de seneste 4 hjemmekampe i træk Burnley har spillet mod Aston Villa har begge hold scoret
 • I 6 af de seneste 8 kampe Burnley har spillet mod Aston Villa har begge hold scoret
 • Burnley har scorede i 7 af de senest 8 kampe mod Aston Villa
 • Burnley har har ikke tabt i 5 af 6 seneste kampe mod Aston Villa
 • Burnley har har ikke vundet i 6 af 8 seneste kampe mod Aston Villa

Form Burnley mod Aston Villa

Burnley bøjer sig ikke

Burnley er i kongehumør før deres kommende opgave den kommende lørdag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Southampton nedlagt 2-0, hvorefter det blev 1-0 mod Wolves. Senest måtte også Watford bøje sig i et 2-1 nederlag.

Aston Villa drømmer om at stoppe ringe stime.

Aston Villa har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 0-4 mod Tottenham, hvorefter de opnåede 0-0 mod Leicester. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 2-0 i opgøret mod Norwich.

Burnley kan have op til 6 spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Aston Villa på lørdag. Jay Rodriguez, Maxwel Cornet, Ashley Westwood, Ben Mee, Erik Pieters og Johann Berg Gudmundsson er blandt de 6 spillere, som mangler for Burnley den kommende lørdag.

Aston Villa ser ud til at skulle se bort fra 3 spillere til truppen, som den kommende lørdag møder Burnley. Leon Bailey, Morgan Sanson og Kortney Hause bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Aston Villa, når de drager til Turf Moor.

Burnley v Aston Villa Indbyrdes historik

Burnley havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 3-2 tilbage i januar 2021 i Premier League. Burnley møder Aston Villa med en historik imellem klubberne, der siger 2-4-2 for deres seneste 8 kampe i Premier League. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 4 gange i de seneste 8 kampe mellem Burnley og Aston Villa. Begge hold var på tavlen 6 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i Premier League

Tabellen i Premier League giver os et overblik over, hvordan Burnley og Aston Villa hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 36. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende lørdag på Turf Moor i vente.

Der blev scoret over 2.5 mål i 3 af Burnley’s sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.9 mål i gennemsnit i denne stime.

Burnley mod Aston Villa – Formstærke spillere

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Nathan Collins, der viser god form for Burnley. Han fandt vej til netmaskerne 2 gange i hans seneste kampe i Premier League. Dén total øger han gerne mod Aston Villa.

Gæsterne krydser fingre for Ollie Watkins til at score igen efter 2 Premier League mål i deres seneste kampe i denne turnering.