Burnley mod Aston Villa – Optakt, Spilfiduser, Odds

Burnley tager imod Aston Villa på Turf Moor i runde 3 den kommende søndag i Premier League.

Burnley oplevede en skuffende åbningskamp i den nye Premier League-sæson, der efterlod dem uden point, hvilket helst ikke skulle gentage sig i anden kamp.

Efter at have samlet tre point op i deres første to kampe i denne ny Premier League-sæson, går Aston Villa ind til tredje runde med håb om at pendulet svinger til deres fordel mod Burnley.

Når det kommer til mål, er Burnley ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne ni gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med 0.9 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 14 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.4 pr. kamp med to clean sheets undervejs.

Aston Villa er i øjeblikket anstændige målscorere med 15 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.5 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 11 mål, mens Aston Villa præsterede tre “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.1 mål pr. kamp.

Burnley har ikke holdt rent bur i deres seneste 6 kampe på stribe.

Vores tip

  • Burnley har ikke tabt 26 af 28 af deres seneste hjemmekampe
  • Burnley scorede i 31 af deres seneste 33 hjemmekampe
  • 13 af Burnley’s seneste 14 kampe havde under 3.5 mål
  • 13 af Burnley’s seneste 14 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 3 Burnley hjemmekampe, har summen af mål været over 2.5
  • Aston Villa scorede i 30 af deres seneste 32 kampe
  • Aston Villa scorede i 18 af deres seneste 20 udekampe
  • 11 af Aston Villa’s seneste 13 udekampe havde under 3.5 mål
  • Aston Villa har ikke tabt 10 af 11 af deres seneste kampe
  • I de seneste 5 Aston Villa kampe, har summen af mål været over 2.5

Form Burnley mod Aston Villa

I deres seneste tre kampe formåede Burnley først at banke Bristol City med 1-2. Herefter nedlagde de også Cardiff med 3-0, inden stimen stoppede mod Manchester City, der vandt en 0-3 sejr. En placering i den øvre halvdel af tabellen er drømmen for Burnley, men neutrale iagttagere regner det for mest sandsynligt, at de slutter sæsonen i den nedre halvdel. Burnley præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede nul uden vinder, mens de tabte tre, hvori de scorede otte og indkasserede ti mål.

Aston Villa har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 5-1 til Newcastle. De svarede stærkt igen mod Everton, som blev slået 4-0, før de sejrede 0-5 over Hibernian. En placering i den øverste halvdel er det absolutte minimum, som Aston Villa forventer af denne sæson. Gæsterne sigter mod en plads i en international turnering og ved, at en god start vil sætte dem i en god position. Aston Villa kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort to gange og led tre nederlag. De indkasserede ti mål og scorede selv fem.

Burnley vs Aston Villa – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Burnley, når de skal i aktion mod Aston Villa. Anass Zaroury behøver ikke klæde om, når Burnley næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Michael Obafemi sidder over for Burnley i deres kommende opgave på grund af en skade.

Aston Villa må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Premier League, da hele en har skavanker af varierende art.

Philippe Coutinho, Tyrone Mings, Tim Iroegbunam, Leander Dendoncker, Emiliano Buendia, Jacob Ramsey og Alex Moreno bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Aston Villa, når de drager til Turf Moor.

Burnley mod Aston Villa – indbyrdes historik

Det sluttede uden vinder, da Burnley senest mødte Aston Villa, eftersom ingen af parterne bøjede sig i en 1-1 kamp på Turf Moor. Burnley vandt to af deres seneste ti kampe mod Aston Villa, mens sidstnævnte vandt fire af disse og resten endte uafgjort.

Af de seneste ti indbyrdes opgør mellem Burnley og Aston Villa var der gevinst på over 2.5 mål fem gange.

Burnley mod Aston Villa Spiltips

Med bare ét mål i Premier League på det seneste er Jack Cork ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Aston Villa sætter deres lid til, at Douglas Luiz kan vise tænder igen efter tre mål i de seneste seks kampe i Premier League.

Burnley høstede tre point i seks af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led to nederlag i denne serie. Aston Villa sikrede sig tre sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort fire gange samt tre nederlag. I deres seneste 10 hjemmekampe på Turf Moor, præsterede Burnley at score kampens første kasse seks gange. Gæsterne præsterede noget lignende i fem af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste ti kampe mellem disse to klubber. Burnley præsterede et gennemsnit på 1.3 mål, mens Aston Villa landede et snit på 1.7 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen otte gange i disse kampene. Der blev scoret over 2.5 mål i seks af Burnleys sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.2 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 gav gevinst på oddset i otte af udeholdets seneste ti opgør, hvori Aston Villa formåede at score 2.6 mål i gennemsnit.