Burnley mod Brentford i Premier League runde 10 – optakt, odds og spilfiduser

Rampelyset er på både Burnley og Brentford, når rivalerne krydser klinger i forsøget på at lægge point til deres respektive samlinger. De mødes denne gang i Premier League på Turf Moor på lørdag. Burnley sluttede sidste sæson som nummer 17 med 39 point. De skal i denne runde 10 af den nye sæson i Premier League op imod Brentford. The Clarets indtager en plads som nummer 18 i tabellen med 4 point efter 9 kampe. På de 9 runder Brentford har afviklet, har de indsamlet 12 point og ligger nummer 12 i stillingen. De har rigtigt stærkt på det seneste, og spørgsmålet er nu, om Brentford fortsat kan ride på bølgen? Svaret får vi måske i deres kommende kamp på Turf Moor, hvor humøret er i top hos gæsterne.

Vores tip

Facts og finurligheder for Burnley vs Brentford.

  • Burnley ikke vundet i de seneste 12 kampe i træk;
  • Burnley ikke vundet i de seneste 14 hjemmebane kampe i træk;
  • Burnley har indkasseret mål i seneste 12 af 14 kampe;
  • I 3 of 5 seneste Burnley kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • Brentford er ubesejret i de seneste 4 udebane kampe i træk;
  • Brentford har indkasseret mål i seneste 6 af 8 kampe;
  • Brentford har scoret i seneste 5 af 7 kampe.

Form Burnley mod Brentford

Burnley håber på yderligere point til samlingen.

The Clarets har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. Bare ét point forhindrer Burnley i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 2-0 af Manchester City, før de sikrede det ene point i en 2-2 kamp mod Southampton. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod Tottenham, som satte sig igennem med 1-0.

Brentford drømmer om mere.

Brentford har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. Brentford har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 0-1 af Chelsea. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 1-2 til Leicester, for så at svare igen med en 1-2 sejr over Stoke.

I en kamp mellem to angiveligt jævnbyrdige klubber, med begge i nogenlunde samme form, ligner det et opgør, der kan gå alle veje. Derfor kan uafgjort hurtigt vise sig at indeholde den største værdi på oddset. Bookmakerne giver Burnley37% chance for at tage tre point mod Brentford. Det svarer til, at man får 2.70 på oddset for sejr til Burnley, mens uafgjort giver 3.25 gange igen. Et væddemål på en udesejr til Brentford betaler dig pengene 2.75 gange igen på oddset.

Burnley v Brentford Indbyrdes historik

Som nyt hold i Premier League er det således første gang, at Brentford møder The Clarets på dette niveau.

Stilling i Premier League

Topscorer i form

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Maxwel Cornet. Han har vist flaget for Burnley med 3 mål for sæsonen og stod desuden for 3 i de seneste seks kampe.

Brentford har til gengæld forhåbninger om, at Ivan Toney kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 2 mål i alle turneringer indtil videre, samt 1 i de seneste seks.