Burnley mod Brighton i Premier League runde 1 – optakt, odds og spilfiduser

Burnley tager den kommende lørdag imod Brighton i Premier League på Turf Moor. Burnley sluttede i sidste sæson som nummer 17 på 39 point og i denne runde 1 i Premier League står de overfor Brighton, der sluttede sidste sæson som nummer 16 og med 41 point.

En midterplacering kunne ligne det optimale, Burnley skal sætte næsen op efter i den kommende sæson, hvor nedrykningspladserne skal holdes på afstand. Samme målsætning gælder for Brighton.

Facts og finurligheder for Burnley vs Brighton.

  • Burnley har tabt i de seneste 3 kampe i træk;
  • Burnley har tabt i de seneste 4 hjemmebane kampe i træk;
  • Burnley ikke vundet i de seneste 10 hjemmebane kampe i træk;
  • Burnley har tabt i seneste 4 af 5 kampe.
  • Brighton har tabt i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • Brighton ikke vundet i de seneste 5 udebane kampe i træk;
  • Brighton har tabt i seneste 4 af 5 udebane kampe;
  • I 6 of 8 seneste Brighton kampe var antal mål UNDER 3.5.

Form Burnley vs Brighton

Burnley gennemgår sløj periode

Tæller vi sidste sæsons afsluttende resultater med har Burnley i deres forgange tre kampe noteret sig et 4-0 nederlag mod Leeds, et 3-0 nederlag mod Liverpool og senest et 1-0 nederlag mod Sheffield United.

Brighton svinger

Tæller vi sidste sæsons afsluttende resultater med har Brighton i deres forgange tre kampe noteret sig en 1-1 uafgjort mod West Ham, en 3-2 sejr mod Manchester City og senest et 2-0 nederlag mod Arsenal.

I en kamp mellem to angiveligt jævnbyrdige klubber, med begge i nogenlunde samme form, ligner det et opgør, der kan gå alle veje. Derfor kan uafgjort hurtigt vise sig at indeholde den største værdi på oddset.

Burnley v Brighton Indbyrdes historik

Hverken Burnley eller Brighton formåede at sætte sig afgørende igennem i deres seneste opgør i Premier League. Rivalerne måtte begge lade sig nøje med et point til kontoen i en 1-1 kamp. Burnley møder Brighton med en historik imellem klubberne, der siger 2-5-1 for deres seneste 8 kampe i Premier League. De seneste 8 kampe mellem Burnley og Brighton har generelt været forholdsvis jævnbyrdige opgør.