Burnley mod Chelsea i Premier League runde 28 – optakt, odds og spilfiduser

Chelsea skal teste formen af mod Burnley på lørdag, når de mødes i Premier League på Turf Moor. Det lugter af tre point til førstnævnte, som sigter imod at konsolidere sig i toppen. Sidstnævnte har dog næppe planer om at overgive sig frivilligt, og point her kan give et stærkt boost til selvtilliden.

Burnley lægger beslag på placeringen som nummer 18 i Premier League med 21 point for deres første 25 kampe. Differencen til Chelsea er 29 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 3 i tabellen for 25 kampe.

Chelsea er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen til forfølgerne i Premier League, når de skal op imod Burnley på lørdag. Det finder hjemmeholdet sig dog næppe frivilligt i, og en hård kamp bør være i vente.

Når det kommer til mål, er Burnley ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 8 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.8 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 11 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.1 pr. kamp med 4 clean sheets undervejs.

Chelsea vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 14 gange i deres seneste 10 opgør, eller 1.4 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 9 mål ind i de kampe, lig med et snit på 0.9 pr. kamp. De holdt målet rent 3 gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for Burnley v Chelsea.

  • Burnley har ikke vundet 14 af 16 af deres seneste kampe
  • Burnley har ikke tabt 6 af 8 af deres seneste kampe
  • Chelsea scorede i 32 af deres seneste 34 kampe
  • Chelsea har ikke tabt 19 af 21 af deres seneste kampe
  • Chelsea vandt 7 af 8 af deres seneste kampe
  • Burnley har scoret imod i de seneste 15 kampe i træk de har spillet mod Chelsea
  • Burnley har har ikke vundet i 14 af 15 seneste kampe mod Chelsea
  • I de seneste 15 Burnley kampe mod Chelsea var summen af mål over 1.5
  • Burnley har tabte i 6 af 7 seneste hjemmekampe mod Chelsea
  • I 7 ud af 9 seneste Burnley kampe mod Chelsea var antallet af mål over 2.5

Form Burnley mod Chelsea

Burnley håber på yderligere point til samlingen.

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Burnley i øjeblikket. Mod Tottenham satte de sig igennem i en 1-0 sejr, før de spillede 1-1 mod Crystal Palace. I sidste runde gik de dog ned med 2-0 mod Leicester.

Chelsea bøjer sig ikke

Chelsea virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Lille, der blev nedlagt 2-0. Herefter spillede de 0-0 mod Liverpool, hvorpå Luton blev besejret 2-3.

Burnley v Chelsea Indbyrdes historik

Der var gevinst på oddset, hvis du satsede på uafgjort, da Burnley senest mødte Chelsea på Stamford Bridge. Ingen af de to klubber formåede nemlig at gribe overtaget i kampen, der emmede ud i en 1-1. Burnley går ind til opgøret med en historik mod Chelsea, der siger 1-3-6 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 7 gange i de seneste 10 kampe mellem Burnley og Chelsea. Begge hold var på tavlen 6 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i Premier League

Tabellen i Premier League giver os et overblik over, hvordan Burnley og Chelsea hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 28. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende lørdag på Turf Moor i vente.

Manden med målnæsen

Hold øje med Maxwel Cornet, når du søger en målmager, eftersom han virker målsulten. Han har været på pletten 1 gange i seks kampe i alle turneringer for Burnley, mens sæsontotalen læser 6 kasser lige nu.  

Romelu Lukaku har stået det rette sted 3 gange i seks kampe i alle turneringer for Chelsea, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 7 mål.