Burnley skal bremse formstærke Crystal Palace

Burnley tager imod Crystal Palace på Turf Moor i runde 12 på lørdag i Premier League. Burnley er placeret som nummer 18 i tabellen med 8 point efter 11 kampe. Crystal Palace ligger på en placering som nummer 10 i stillingen med 15 point ovenpå deres 11 opgør. 

Burnley har brug for en sejr den kommende lørdag for at lukke afstanden til Crystal Palace i stillingen i Premier League. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet. 

Når det kommer til mål, er Burnley ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 10 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 15 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.5 pr. kamp med 1 clean sheets undervejs. 

Hvad målscoring angår, er Crystal Palace ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 15 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.5 pr. kamp. De indkasserede 11 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.1 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 4 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Burnley vs Crystal Palace.

  • Burnley er ubesejret i de seneste 3 kampe i træk;
  • Burnley har indkasseret mål i seneste 14 af 16 kampe;
  • I 3 of 5 seneste Burnley kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • I 2 of 4 seneste Burnley kampe var antal mål OVER 3.5.
  • Crystal Palace er ubesejret i de seneste 6 kampe i træk;
  • Crystal Palace har scoret i seneste 8 af 10 kampe;
  • I 4 of 6 seneste Crystal Palace kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Crystal Palace har indkasseret mål i seneste 5 af 7 kampe.

Form Burnley mod Crystal Palace

Burnley håber på yderligere point til samlingen.

Burnley har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. Burnley har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod Tottenham gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 1-0. De revancherede de med en sejr på 3-1 over Brentford, inden de senest spillede 1-1 mod Chelsea.

Crystal Palace vanskelige at nedbryde.

Crystal Palace går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. Crystal Palace er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 1-1 mod Newcastle, før de bankede Manchester City med 2-0. Senest blev Wolves nedlagt i en 2-0 sejr.

Det ligner en jævnbyrdig kamp, men i vores øjne lugter Crystal Palace stadig af en smule mere værdi på oddset end Burnley. Bookmakerne giver Burnley36% chance for at tage tre point mod Crystal Palace. Det svarer til, at man får 2.75 på oddset for sejr til Burnley, mens uafgjort giver 3.35 gange igen. Et væddemål på en udesejr til Crystal Palace betaler dig pengene 2.60 gange igen på oddset.

Burnley v Crystal Palace Indbyrdes historik

Et væddemål på Burnley til at vinde til nul i deres seneste kampe mod Crystal Palace var en klog investering på oddset. De endte med at sejre med henholdsvis 3-0 i Februar 2021 og 1-0 i November 2020. Burnley møder Crystal Palace med en historik imellem klubberne, der siger 6-0-4 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Af de seneste 10 kampe mellem Burnley og Crystal Palace kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 3 gange. Desuden scorede begge hold mål i 2 af disse 10 møder.

Stilling i Premier League

Flere mål i vente

Hold øje med Maxwel Cornet når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 3 gange i seks kampe for Burnley, mens sæsontotalen læser 4 kasser lige nu.

Conor Gallagher har stået det rette sted 3 gange i seks kampe for The Eagles, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 4 mål.