Burnley mod Everton i Premier League runde 19 – optakt, odds og spilfiduser

Burnley tager på søndag imod Everton i Premier League på Turf Moor.

Med en placering som nummer 18 i stillingen har Burnley samlet 11 point efter 15 kampe. På 19 point befinder The Toffees sig rangeret som nummer 14 for 15 afviklede kampe.

Everton er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen i Premier League til Burnley, når de to rivaler skal op imod hinanden den kommende søndag. Det kan hjemmeholdet dog dårligt tillade sig, hvis de skal bevare kontakten til gæsterne.

Når det kommer til mål, er Burnley ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 11 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.1 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 12 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.2 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Everton ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 8 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.8 pr. kamp. De indkasserede 21 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2.1 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 1 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Burnley v Everton.

 • Burnley har ikke vundet 19 af 21 af deres seneste hjemmekampe
 • Der er scoret imod Burnley i 14 af de seneste 16 hjemmekampe
 • Burnley uafgjort 4 af 5 af deres seneste kampe
 • Burnley har ikke tabt 5 af 6 af deres seneste kampe
 • Burnley ikke scoret i deres seneste 3 kampe
 • I de seneste 4 kampe i træk Everton har spillet, har begge hold scoret
 • Everton tabte 4 af 5 af deres seneste udekampe
 • Everton scorede i deres seneste 4 kampe
 • Burnley har scoret imod i 12 af de senest 14 kampe mod Everton
 • I 5 af de seneste 6 hjemmekampe Burnley har spillet mod Everton har begge hold scoret
 • Burnley har scorede i de seneste 7 hjemmekampe i træk de har spillet mod Everton
 • I 7 ud af 9 seneste Burnley kampe mod Everton var antallet af mål under 3.5
 • Burnley har har ikke tabt i 4 af 5 seneste hjemmekampe mod Everton

Form Burnley mod Everton

The Clarets drømmer om mere.

Burnley har været lettere middelmådige i deres seneste tre kampe, der ikke bragte en sejr med sig. Mod Wolves blev det 0-0, hvorefter Newcastle viste sig for stærke og sejrede 1-0. Senest lykkedes det dog at nappe det ene point i en 0-0 kamp mod West Ham.
 

Everton fortsat skidt kørende.

De seneste tre kampe har for Everton givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke Arsenal med 2-1, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 3-1 mod Crystal Palace. Deres seneste opgør, mod Chelsea, indbragte et point i en 1-1 kamp.

 

Burnley v Everton Indbyrdes historik

Burnley trak det korteste strå, da The Toffees vandt en 3-1 sejr i deres seneste møde i Premier League. Resultatet var revanche for den 2-1 sejr Burnley noterede sig i den forrige kamp. Bookmakerne har Burnley som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 2.45, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Burnley 41% chance for at banke The Toffees. En pointdeling betaler 3.15 i gevinst på oddset, hvor imod Everton udbetaler 3.10 i gevinst på oddset for en sejr. Burnley møder Everton med en historik imellem klubberne, der siger 4-1-5 for deres seneste 10 kampe i Premier League. De seneste 10 kampe mellem Burnley og Everton har generelt været forholdsvis jævnbyrdige opgør.

Stilling i Premier League

Tabellen i Premier League giver os et overblik over, hvordan Burnley og Everton hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 19. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på søndag på Turf Moor i vente.

Formstærk måltyv

Hold øje med Maxwel Cornet når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 2 gange i seks kampe for The Clarets, mens sæsontotalen læser 5 kasser lige nu.

Demarai Gray har stået det rette sted 2 gange i seks kampe for The Toffees, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 5 mål.