Burnley mod Everton – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er højst sandsynligt en spændende kamp i vente, når Burnley byder Everton op til dans på lørdag på Turf Moor stadion.

Burnley er nummer 19 i tabellen med otte point efter 16 kampe, mens Everton rangerer som nummer 17 med 13 point efter 16 kampe.

Everton er godt kørende med tre sejre i træk, og de vil selvfølgelig være ivrige efter at udvide serien, når de gæster Turf Moor Premier League.

Burnley kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.2 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 12 gange og indkasserede selv 19 mål. Det er 1.9 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur en gang.

Everton er i øjeblikket anstændige målscorere med 15 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.5 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for ti mål, mens Everton præsterede fem “clean sheets”. De indkasserede i snit en mål pr. kamp.

Burnley har vundet to sejre, mens de har spillet to uafgjorte og tabte desuden 12 kampe i denne sæson i Premier League.

Everton har indtil videre præsteret syv sejre og to uafgjorte samt syv nederlag i Premier League.

Vores tip

  • Burnley var i tabte 8 af deres seneste 10 kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • Burnley tabte 7 af 8 af deres seneste hjemmekampe
  • Der er scoret imod Burnley i 14 af de seneste 16 kampe
  • Burnley tabte 8 af 10 af deres seneste kampe
  • 8 af Burnley’s seneste 10 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • Everton har ikke tabt 15 af 17 af deres seneste udekampe
  • 10 af Everton’s seneste 11 kampe havde under 3.5 mål
  • Everton vandt 5 af 6 af deres seneste udekampe
  • Everton scorede i 10 af deres seneste 12 kampe
  • Everton har ikke tabt 6 af 7 af deres seneste kampe

Form Burnley mod Everton

De seneste tre kampe har for Burnley givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke Sheffield United med 5-0, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 1-0 mod Wolverhampton. Deres seneste opgør, mod Brighton, indbragte et point i en1-1 kamp. Burnley var kun i stand til at vinde én af deres seneste seks ligakampe på eget græs, mens nul sluttede uafgjort og de led fem nederlag. De stod selv for ni mål, men indkasserede samtidig 14.

Everton har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Nottingham Forrest nedlagt 0-1, hvorpå Newcastle blev fejet til side med 3-0. Senest gik formen ud over Chelsea, der blev slået med 2-0. Everton formåede at vinde fire af deres seneste seks udekampe i Premier League. De opnåede uafgjort en gang og tabte en, hvori de indkasserede syv og scorede ti mål.

Burnley opnåede syv point for deres seneste fire møder med hold, der ligger blandet de nederste seks i stillingen. De opnåede to sejre, scorede otte og lukkede fire mål ind. Everton sikrede sig to sejre fra syv scorede mål og seks indkasserede i deres seneste fire kampe mod hold, der ligger placeret blandt de nederste seks. Dette indbragte dem syv point til kontoen.

Burnley vs Everton – Seneste nyt

Burnley kan i værste fald risikere at have hele syv spillere på fraværslisten når de på lørdag igen skal i kamp.

Luca Koleosho, Josh Cullen, Jack Cork, Lyle Foster, Manuel Benson, Dara O’Shea og Vitinho er alle ude af truppen, som Burnley tager imod Everton med på Turf Moor.

Everton ser ud til at skulle se bort fra fire spillere til truppen, som den kommende lørdag møder Burnley.

Det er navne som Seamus Coleman, Andre Gomes, Dele Alli og Jack Harrison, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Turf Moor.

Burnley mod Everton – indbyrdes historik

Tilskuerne vil ikke have noget imod at få en lige så underholdende kamp, som sidste gang Burnley stod overfor Everton. Det sluttede 3-2 i en fremragende Premier League duel imellem klubberne. Burnley plejer at være ok med at møde Everton, som de har besejret fem gange i deres seneste ti kampe. En historik, de uden tvivl går efter at udbygge på Turf Moor.

I de seneste 4 opgør i Premier League imellem Burnley og Everton var begge hold på måltavlen. Af de seneste ti indbyrdes opgør mellem Burnley og Everton var der gevinst på over 2.5 mål fem gange.

Burnley mod Everton Spiltips

Jay Rodriguez fandt vej til netmaskerne to gange i de foregående seks kampe i Premier League for Burnley. Det skal ikke generere dem, hvis også finder vej til netmaskerne den kommende lørdag. Gamblere vil også have et godt øje til Abdoulaye Doucoure i håb om, at han kan føje til de tre mål, han præsterede i de seneste seks kampe i Premier League for Everton.

Burnley høstede tre point i to af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort nul gange og led otte nederlag i denne serie. Everton sikrede sig syv sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt to nederlag. Everton scorede kampens første mål i syv af deres seneste 10 udekampe. Burnley præsterede kampens første scoring i fem af deres seneste 10 kampe på eget græs.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste ti kampe mellem disse to klubber. Burnley præsterede et gennemsnit på 1.2 mål, mens Everton landede et snit på 1.6 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen seks gange i disse kampene. Der blev scoret over 2.5 mål i syv af Burnleys sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score en mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i fem af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.7 mål i disse kampe.