Burnley mod Fulham – Optakt, Spilfiduser, Odds

Burnley agerer værter på Turf Moor for gæsterne fra Fulham til et opgør i Premier League den kommende lørdag.

Burnley er nummer 19 i tabellen med 12 point efter 22 kampe, mens Fulham rangerer som nummer 12 med 25 point efter 22 kampe.

Burnley kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.3 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 13 gange og indkasserede selv 15 mål. Det er 1.5 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

Fulham har stået for 1.8 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp på lørdag. De scorede 18 mål selv, men tillod også 16 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.6 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur tre gange.

Burnley er noteret for tre sejre, og har desuden spillet tre uafgjorte, ligesom det er blevet til 16 nederlag i Premier League i denne sæson.

Fulham kigger på syv sejre, samt fire uafgjorte såvel som 11 nederlag i Premier League.

Vores tip

  • Der er scoret imod Burnley i 24 af de seneste 26 kampe i Premier League
  • Burnley tabte 11 af 13 af deres seneste hjemmekampe i Premier League
  • Burnley har ikke vundet 14 af 16 af deres seneste kampe
  • Burnley har ikke vundet 12 af 13 af deres seneste hjemmekampe i Premier League
  • Der er scoret imod Burnley i 16 af de seneste 18 kampe
  • Fulham har ikke vundet deres seneste 10 udekampe i Premier League
  • Fulham har i tabte de seneste 3 ude kampe i træk i Premier League ikke scorede et mål
  • Der er scoret imod Fulham i de seneste 10 udekampe
  • I de seneste 9 Fulham kampe , har summen af mål været under 3.5
  • Fulham var i tabte de seneste 3 ude kampe i træk i Premier League involveret i opgør med færre end 0.5 mål

Form Burnley mod Fulham

Bare ét point forhindrer Burnley i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 1-0 af Tottenham, før de sikrede det ene point i en 1-1 kamp mod Luton. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod Manchester City, som satte sig igennem med 3-1. Burnley præsterede kun én sølle sejr på Turf Moor af de seneste seks mulige i ligaen. De spillede uafgjort en og tabte fire af disse, hvori de scorede syv mål og lukkede ni ind.

Fulham har været lettere middelmådige i deres seneste tre kampe, der ikke bragte en sejr med sig. Mod Liverpool blev det 1-1, hvorefter Newcastle viste sig for stærke og sejrede 0-2. Senest lykkedes det dog at nappe det ene point i en 0-0 kamp mod Everton. Fulham vandt ingen af deres foregående seks udekampe i Premier League, som i stedet kastede en uafgjorte og fem nederlag af sig. De lukkede 15 mål ind og scorede selv fem.

Fulham noterede sig 13 point efter fire sejre i deres seneste syv kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede ti mål, men indkasserede også seks selv.

Burnley vs Fulham – Seneste nyt

Burnley kan i værste fald risikere at have hele seks spillere på fraværslisten når de den kommende lørdag igen skal i kamp. Sander Berge behøver ikke klæde om, når Burnley næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Nathan Redmond, Jordan Beyer, Charlie Taylor, Luca Koleosho, Dara O’Shea og Vitinho er alle ude af truppen, som Burnley tager imod Fulham med på Turf Moor.

Fulham har en næsten fuld trup til rådighed på lørdag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen. Blandt de fraværende spillere i Fulham-truppen, er Calvin Bassey i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Adama Traore rejser ikke med Fulham til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Burnley mod Fulham – indbyrdes historik

Fulham har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 8 indbyrdes opgør mod Burnley. Burnley ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 2-0 og 2-0 i deres seneste to opgør mod Fulham. Uafgjort kan meget vel være vejen at gå her, da deres seneste møder har været meget jævnbyrdige opgør. Burnley vandt seks af de seneste seks opgør, mens Fulham vandt to af de foregående syv kampe.

I de seneste 3 indbyrdes opgør i Premier League imellem Burnley og Fulham blev der scoret højst to mål. I de seneste syv indbyrdes opgør mellem Burnley og Fulham fandt begge vej til netmaskerne fire gange.

Burnley mod Fulham Spiltips

Zeki Amdouni har været stærk for Burnley i den senere tid med to mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Fulham håber, at Bobby Reid kan finde skarpheden frem igen oven på nul mål i de seneste seks kampe.

Burnley vandt beskedne en sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne en gange, mens de tabte otte kampe. Gæsterne fra Fulham vandt en af deres seneste 10 udekampe, hvoraf to sluttede remis. De tabte desuden syv af disse udekampe. Burnley har ikke været alt for gode til at holde rent bur på Turf Moor, da de kun noterede sig en sejre til nul i deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i tre kampe af de seneste syv kampe mellem disse to hold. Burnley præsterede et gennemsnit på 1.44 mål, mens Fulham snittede 1.42 mål i disse. Begge hold scorede fire gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i tre af Burnleys sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.2 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i tre af de forrige ti kampe, som Fulham spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 0.6 mål i disse kampe.