Burnley mod Leeds i Premier League runde 3 – optakt, odds og spilfiduser

Burnley har fordel af hjemmebane på Turf Moor, når Leeds kommer forbi på søndag til et opgør i Premier League. Burnley sluttede sidste sæson som nummer 17 med 39 point, og de tager imod Leeds i runde 3 i Premier League. Sidstnævnte formåede at runde sidste sæson af rangeret som nummer 9 i Premier League med 59 point. 

Burnley er i færd med en koldstart på den nye sæson, og sætter næsen op efter runde 3 kan give sæsonens første point. En plads i den bedste halvdel af stillingen må være drømmen, men der er optræk til en sæson i den tunge ende for Burnley. 

Leeds havde helt sikkert sat næsen op efter mere end ét point i de første to kampe i sæsonen i Premier League. De vil føle presset nu for endelig at sikre en sejr i sæsonens tredje forsøg. Leeds går ind til sæsonen med målsætningen at spille med om såvel medaljer som at kvalificere sig til europæisk fodbold.

Vores tip

Facts og finurligheder for Burnley vs Leeds.

  • Burnley har tabt i de seneste 5 kampe i træk;
  • Burnley har tabt i de seneste 5 hjemmebane kampe i træk;
  • Burnley ikke vundet i de seneste 11 hjemmebane kampe i træk;
  • Burnley har tabt i seneste 6 af 7 kampe.
  • Leeds har scoret i seneste 10 af 12 kampe;
  • I 5 of 7 seneste Leeds kampe var antal mål OVER 3.5;
  • I 5 of 7 seneste Leeds kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Leeds har indkasseret mål i seneste 5 af 7 kampe.

Form Burnley vs Leeds

Burnley i ekspresfart mod bunden.

Resultaterne har været direkte elendige for Burnley i den senere tid, hvor de haltet fra skuffelse til skuffelse. Tæller vi sidste sæsons afsluttende resultater med har Burnley i deres forgange tre kampe noteret sig et 1-0 nederlag mod Sheffield United, et 2-1 nederlag mod Brighton og senest et 2-0 nederlag mod Liverpool.

Leeds i ekspresfart mod bunden.

Resultaterne har været direkte elendige for Leeds i den senere tid, hvor de haltet fra skuffelse til skuffelse. Tæller vi sidste sæsons afsluttende resultater med har Leeds i deres forgange tre kampe noteret sig en 3-1 sejr mod West Brom, et 5-1 nederlag mod Manchester United og senest en 2-2 uafgjort mod Everton.

I en kamp mellem to angiveligt jævnbyrdige klubber, med begge i nogenlunde samme form, ligner det et opgør, der kan gå alle veje. Derfor kan uafgjort hurtigt vise sig at indeholde den største værdi på oddset. Bookmakerne har placeret oddset for en hjemmesejr på 3.00, men en sejr til det gæstende mandskab betaler 2.30 på oddset.

Burnley v Leeds Indbyrdes historik

Leeds havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 4-0 tilbage i maj 2021 i Premier League. Burnley møder Leeds med en historik imellem klubberne, der siger 0-0-2 for deres seneste 2 kampe i Premier League.

Stilling i Premier League

Manden med målnæsen

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en god idé at holde på James Tarkowski. Han er topscorer for Burnley med 1 mål for sæsonen og præsterede desuden 1 i de seneste seks kampe.

Leeds krydser til gengæld fingre for, at Raphinha kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på 1 mål i alle turneringer i denne sæson, og leverede 1 i de seneste seks.